Εντυπωσιακός απολογισμός για τον σχολικό αθλητισμό στο Ηράκλειο

Αθλητισμός
Εντυπωσιακός απολογισμός για τον σχολικό αθλητισμό στο Ηράκλειο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σύμφωνα με το Γραφείο Φυσικής Αγωγής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου συμμετείχαν 2408 μαθητές-τριες από 72 σχολεία

Μια επιτυχημένη χρονιά έκλεισε για τον σχολικό αθλητισμό των Σχολείων της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου.

Μέσα στους 2 μήνες λειτουργίας της, η νεοσύστατη δομή του Γραφείου Φυσικής Αγωγής στην Πρωτοβάθμια Ηρακλείου, πραγματοποίησε μεγάλο αριθμό  αγώνων Αθλοπαιδείας για τους μαθητές-τριες των Δημοτικών Σχολείων. Σ΄αυτούς συμμετείχαν 72 σχολεία με 2408 μαθητές-τριες.

Πραγματοποιήθηκαν αγώνες στα αθλήματα του Ποδοσφαίρου, της Πετοσφαίρισης, της Καλαθοσφαίρισης, του Στίβου, της Κολύμβησης, της Αντισφαίρισης και της Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης.

ΑΘΛΗΜΑ                        ΑΡ.ΜΑΘΗΤΩΝ

Ποδόσφαιρο                        796

Καλαθοσφαίριση                309

Πετοσφαίριση                     394

Στίβο                                     529

Κολύμβηση                          268

Αντισφαίριση                        76

Επιτραπέζια Αντισφαίριση   36

ΣΥΝΟΛΟ                               2408

Το Γραφείο Φυσικής Αγωγής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου θα ήθελε να ευχαριστήσει τους εθελοντές γιατρούς, Κο Λουμπούνη Εμμανουήλ και Κο Γιαννόπουλο Ανδρέα, που χωρίς την δική τους συμβολή δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί κανένας αγώνας, τον Δήμο Ηρακλείου για την παραχώρηση των αθλητικών χώρων, τον Κο Παπαδόπουλο για την παραχώρηση των εγκαταστάσεων του Lido soccer για τις ανάγκες των αγώνων ποδοσφαίρου, το Ηράκλειο Ο.Α.Α. για την παραχώρηση των εγκαταστάσεων για τις ανάγκες της Αντισφαίρισης και τις Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης, καθώς επίσης και τους Εκπαιδευτικούς Φυσικής Αγωγής για την δική τους συμβολή, είτε ως συνοδοί, είτε ως εθελοντές κριτές των αγώνων.

Με την υπόσχεση ότι από την επόμενη Σχολική Χρονιά οι δράσεις του Γραφείου Φυσικής Αγωγής θα εμπλουτιστούν και θα διαχυθούν σε όλο το Νομό Ηρακλείου εύχονται καλό Καλοκαίρι.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News