«Πυρετός» επαφών στον ΟΦΗ για τον μεταγραφικό σχεδιασμό

Ποδόσφαιρο
«Πυρετός» επαφών στον ΟΦΗ για τον μεταγραφικό σχεδιασμό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γιώργος Σαμαράς και τα ποδοσφαιρικά στελέχη είναι σε ανοιχτή γραμμή

Στο “στρατόπεδο” του ΟΦΗ δεν κινούνται στα... τυφλά σε ό,τι αφορά τον μεταγραφικό σχεδιασμό, ενώ έχουν απλώσει... δίχτυα σε όλο τον ποδοσφαιρικό κόσμο. Στην παρούσα φάση φαίνεται να υπάρχει μια πλειάδα επιλογών, αλλά και συγκεκριμένα κριτήρια.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες, υπάρχουν “κλεισμένες” περιπτώσεις, ενώ παρότι ο Γιώργος Σαμαράς είναι στις ΗΠΑ έχει συνεχώς επαφές.

Η επιστροφή του στο Ηράκλειο αναμένεται μέχρι τις 20 του μήνα και τότε θα κορυφωθούν οι κινήσεις στο μεταγραφικό πεδίο. Οι συζητήσεις με ποδοσφαιριστές και μάνατζερ είναι καθημερινές, μέσα από την αξιολόγηση που έχει κάνει το τμήμα σκάουτινγκ εδώ και αρκετούς μήνες.

Από ’κει και πέρα, μέρα με τη μέρα αναμένεται το έγγραφο από την Τσακαρίτα Τζούνιορς, ώστε να ολοκληρωθεί και τυπικά ο νέος μονοετής δανεισμός του Μιγκέλ Μεγιάδο. Ο ΟΦΗ έχει ήδη καταβάλει 50 χιλιάδες ευρώ στην ομάδα της Αργεντινής και απομένει το διαδικαστικό σκέλος.

Οι Κρητικοί αναμένουν και την απάντηση του Χουάν Νέιρα, που ναι μεν έχει σε προτεραιότητα την παραμονή στο Ηράκλειο, όμως από την άλλη φαίνεται να το σκέφτεται.

Αυτή η εβδομάδα είναι σημαντική και για το θέμα του Χάιμε Βέρα. Μέχρι το σαββατοκύριακο αναμένεται να έχει γίνει η καθοριστική συνάντηση με τα στελέχη της UEFA, που θα έρθουν στη Ρόδο για τη σχολή προπονητών UEFA Pro. Στον ΟΦΗ περιμένουν επίσημη ενημέρωση για τη διαδικασία, ενώ ο Χιλιανός τεχνικός και το νομικό τμήμα της ΠΑΕ είναι ήδη σε ετοιμότητα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News