default-image

KΟΥΪΖΟΣ: Το μέλος της ΟNΝΕΔ και το σκέπαστρο του Παγκρητίου...

Αθλητισμός
KΟΥΪΖΟΣ: Το μέλος της ΟNΝΕΔ και το σκέπαστρο του Παγκρητίου...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

1.Σε ποιον πρώην «κιτρινόμαυρο» πρόεδρο αναφερόταν γνωστός υποψήφιος την περασμένη Παρασκευή το βράδυ, σε προεκλογική συγκέντρωση υποψήφιου Δήμαρχου όταν αναφέροντας το όνομα του είπε «ουδείς επικινδυνότερος εχθρός από τον ευεργετηθέντα αχάριστον»?

2.Οταν ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ., Κωστής Χατζηδάκης δήλωσε προ ημερών ότι «...δεν έχουμε σκοπό να κλείσουμε την ΕΡΤ αλλά να την εξυγιάνουμε...», μήπως εννοούσε ότι τα χρήματα που ο κ. Βασιλειάδης υποσχέθηκε στις ΠΑΕ της νεοσύστατης Super League 2 θα είναι λιγότερα?

3.Αυτοί που αποκαλούν τον Τζώρτζογλου «όψιμο Νεοδημοκράτη» δεν φοβούνται ότι αύριο μεθαύριο που θα βγουν κάποια βιογραφικά ή φωτογραφίες ντοκουμέντα, θα εκτεθούν ή επειδή έχουν συνηθίσει να εκτίθενται δεν τους νοιάζει?

4.Στα τέλη της δεκαετίας του ’70 που ο Τζώρτζογλου ήταν μέλος της Ν.Δ., αλλά και μέλος της ΟΝΝΕΔ ως φοιτητής των ΚΑΤΕ, αλλά και της Ανώτατης Βιομηχανικής σχολής Πειραιά ο «φούσκας» που να ήταν άραγε?

5.Το ψήλο αγόρι με την παράξενη μπλούζα γνωστός και ως mister 9, αυτά που έλεγε την προηγούμενη εβδομάδα σε κάποιους συγγενείς στο τηλέφωνο για κάποιον υποψήφιο, του τα είχαν γράψει και τα διάβαζε ή τα θυμόταν απ’ έξω?

6.Ο Αντιδήμαρχος αθλητισμού πότε έλεγε αλήθεια, όταν έλεγε ότι η συνεργασία του με την ΕΠΟ είναι αρίστη και τα έργα προχωράνε κανονικά ή τώρα που σε συνέντευξη του λέει ότι η ευθύνη που δεν προχωράνε οι εργασίες στο Παγκρήτιο ανήκει στην ΕΠΟ?

7.Είναι τυχαίο που ο Ηρακλειώτης παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και σημερινός «πρόεδρος» των «επίλεκτων» από όπου πέρασε τα έκανε όλα «αόρατα». Παναξιακός, στο νησί των Ιπποτών, Κύθηρα, Αντικύθηρα, ΕΑΡ, Εθνικός Αστέρας κ.τ.λ?

8.Αφού το Παγκράτιο Στάδιο ανήκει στον Δήμο Ηρακλείου και αφού το σκέπαστρο του Παγκρητίου δεν υπάρχει εδώ και πέντε χρόνια, έχει ίχνη λογικής να μεταφέρει τις ευθύνες ο Αντιδήμαρχος Κ.Β. στην ΕΠΟ για την κατάσταση του προβληματικού Παγκρητίου Σταδίου?

9.Και ίσως για τους τελευταίους τέσσερις μήνες να υπάρχουν πράγματι ευθύνες εκτός του Δήμου και στην ΕΠΟ για την καθυστέρηση των εργασιών τοποθέτησης του νέου στεγάστρου, όμως τα υπόλοιπα προηγούμενα περίπου πέντε χρονιά ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Κώστας Βαρδαβάς τι έκανε?

10.Γνωρίζεται ότι ακόμα μια Ένωση ποδοσφαιρικών σωματείων αυτή της Κορινθίας, με επίσημη επιστολή προς την ΕΠΟ ζητά την αναδιάρθρωση της Γ’ Εθνικής και την αύξηση των ομίλων στον αριθμό δέκα?

11.Με ποιον ποδοσφαιριστή που έχει περάσει από μεγάλη ΠΑΕ της πόλης του Ηρακλείου, μίλησε παράγοντας της νεοφώτιστης ομάδος στην Γ’ Εθνική του Πόρου και ίσως ανακοινωθεί στην φιέστα του Σαββάτου?

12.Ποιος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής με αρχικά Γ.Ν., που συνεχίζει να «ταλαιπωρεί» τον χώρο του ποδοσφαίρου, ζήτησε εκλογές στον φορέα που ασχολείται, για να συνεχίσει να κατέχει την θέση του προέδρου;

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News