Αθλητισμός

Γενική Συνέλευση στο Ηράκλειο ΟΑΑ

Μεταξύ των άλλων θα γίνουν και αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Δ.Σ.

Γενική Συνέλευση των μελών του Ηράκλειο ΟΑΑ θα γίνει την Δευτέρα 17 Ιουνίου και ώρα 12.00΄ στις εγκαταστάσεις του Ομίλου, Δουκός Μποφώρ 1, Ηράκλειο, με τα εξής θέματα της ημερήσιας διάταξης :

1. Εκλογή προεδρείου Γενικής Συνέλευσης.
2. Μετάταξη παρέδρων μελών σε τακτικά.
3. Έγκριση Διοικητικού και Οικονομικού Απολογισμού από 1-5-2017 έως 30-04-2019 και απαλλαγή του απερχόμενου Δ.Σ. από κάθε ευθύνη.
4. Παραίτηση του Δ.Σ.
5. Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής.
6. Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη 9 τακτικών και έως 3 αναπληρωματικών μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και 3 τακτικών και έως 2 αναπληρωματικών μελών της Εξελεγκτικής Επιτροπής.

Εάν δεν υπάρξει απαρτία, η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί την Τετάρτη 19-6-2018 και ώρα 17:00, στον ίδιο χώρο και με τα ίδια θέματα της ημερήσιας διάταξης.
Δικαίωμα ψήφου έχουν τα μέλη που είναι ταμειακώς ενήμερα, δηλαδή έχουν εξοφλήσει το πρώτο τρίμηνο του 2019.

Τελευταία μέρα και ώρα υποβολής υποψηφιοτήτων για το Διοικητικό Συμβούλιο και την Εξελεγκτική Επιτροπή, ορίζεται η Τετάρτη 12 Ιουνίου 2019 και ώρα 20:00. Κατατίθενται εγγράφως στα Γραφεία του Ομίλου (σχετική έντυπη αίτηση παραδίδεται από τη Γραμματεία του Ομίλου).
Δικαίωμα υποβολής υποψηφιοτήτων για το Δ.Σ. και την Ε.Ε. κατά τις αρχαιρεσίες και την Γ.Σ. της 17-19/6/2018 έχουν αποκλειστικά και μόνο τα μέλη τα οποία είναι ταμειακώς ενήμερα, δηλαδή έχουν εξοφλήσει το πρώτο τρίμηνο του 2019.
Το Διοικητικό Συμβούλιο καλεί όλα τα μέλη να παραβρεθούν στη Γενική Συνέλευση για να συμβάλλουν με τη συμμετοχή τους στην κατά το δυνατόν αντιπροσωπευτικότερη ανάδειξη των οργάνων Διοίκησης του Ομίλου και τη χάραξη της πορείας του προς το μέλλον.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια