Αθλητισμός

Κοντά στον Ερασιτέχνη ΟΦΗ ο Αντώνης Παπαδάκης

Συζήτηση εφ’ όλης της ύλης του Δαμαστιανού επιχειρηματία με τον πρόεδρο Γιάννη Δανδάλη

Ο επιχειρηματίας Αντώνης Παπαδάκης, θα είναι κοντά στην προσπάθεια του Ερασιτέχνη ΟΦΗ. Το μήνυμα αυτό αναδείχθηκε απο την συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, Γιάννη Δανδάλη και στην οποία έγινε μια εφ' όλης της ύλης συζήτηση, για την προσπάθεια που γίνεται στον Ερασιτέχνη ΟΦΗ, αλλά και στην οικογένεια του ΟΦΗ, συνολικά, αυτήν την εποχή.

Η συνάντηση έγινε στο σπίτι του Αντώνη Παπαδάκη στην Χερσόνησο, στην οποία ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, ευχαρίστησε τον επιχειρηματία, για την προσφορά του φέτος, στην γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΟΦΗ και την καθοριστική του συμβολή στην άνοδο στην Α' Εθνική, καθώς ήταν εκείνος που στήριξε οικονομικά, την προσπάθεια αυτή.
"Η πόρτα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ είναι ανοιχτή, σε ανθρώπους που θέλουν να προσφέρουν στον αθλητισμό και τον ΟΦΗ" είπε ο Γιάννης Δανδάλης, στον Αντώνη Παπαδάκη.
Ο Αντώνης Παπαδάκης, με τη σειρά του, συνεχάρη τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, για την προσφορά του και το ρόλο που επιτελεί στον ΟΦΗ όλα αυτά τα χρόνια και τόνισε ότι θέλει να αποτελέσει ένα μέρος της προσπάθεια αυτής και να βοηθήσει και εκείνος, όσο μπορεί, προκειμένου ο ΟΦΗ να συνεχίσει να έχει επιτυχίες και να υπηρετεί με αξιώσεις τον αθλητισμό και τον πολιτισμό του τόπου.

"Είμαι ΟΦΗ απο μικρό παιδί. Γεννήθηκα στα Καμίνια και ο ΟΦΗ είναι η μεγάλη μου αγάπη και θέλω πάντα το καλύτερο για αυτόν" ανέφερε ο κ. Παπαδάκης,  ο οποίος άκουσε με προσοχή την ανάλυση που του έκανε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, για την σπουδαία προσπάθεια που κάνουν τα όλα τα τμήματα του ΟΦΗ, τις μεγάλες επιτυχίες, που είχαν στην φετινή χρονιά, αλλά και τον πρωταγωνιστικό ρόλο που παίζουν Πανελληνίως στον ελληνικό αθλητισμό. Το βόλει του ΟΦΗ στην Α1 κατηγορία, το σκάκι στην Α' Εθνική, τα κορίτσια του ποδοσφαίρου στην Α' Εθνική γυναικών, ο στίβος του ΟΦΗ σταθερά στην πρώτη δεκάδα σε Πανελλήνιο επίπεδο, το πόλο του ΟΦΗ στην Α2 σε άνδρες και γυναίκες, το μπάσκετ του ΟΦΗ στην Β' Εθνική οι άνδρες και τα κορίτσια πρωταθλήτριες Κρήτης και να διεκδικούν άνοδο στην Α2, η ακαδημία ποδοσφαίρου του Ερασιτέχνη ΟΦΗ σε ένα αξιοπρεπές επίπεδο, όπως και η κολύμβηση.

Ο Αντώνης Παπαδάκης, αναφέρθηκε με θαυμασμό και συνεχάρη τον Γιάννη Δανδάλη, για την πολύ σημαντική επιτυχία της ανόδου της ομάδας βόλει του ΟΦΗ στην Α1 κατηγορία και ανέφερε ότι θέλει  και θα υποστηρίξει αυτό το εγχείρημα, προκειμένου, ο ΟΦΗ να μπορέσει να καθιερωθεί, στην μεγάλη κατηγορία.
Μάλιστα, προσφέρθηκε μέσα απο την εταιρεία του, να κατασκευάσει ένα εξοπλισμένο ιατρείο, στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, το οποίο έχει ανάγκη ο σύλλογος, τόσο ενόψει της συμμετοχής του στην Α1 κατηγορία, όσο και λόγω του ότι στο κλειστό γυμναστήριο, αθλούνται καθημερινά, πολλοί αθλητές.

Τόνισε ακόμη, ότι η απόφαση του, είναι να παραμείνει στο τιμόνι της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του ΟΦΗ και να την στηρίξει οικονομικά και στην Α' Εθνική, ενώ τον ενδιαφέρει και η στήριξη των τμημάτων υποδομής του ΟΦΗ (ακαδημίες ποδοσφαίρου).

O πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, κάλεσε τον Αντώνη Παπαδάκη, στο προσεχές Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, προκειμένου να γνωρίσει απο κοντά τα μέλη του Δ.Σ. και να κουβεντιάσουν συνολικά, τα θέματα του ΟΦΗ. Η συζήτηση έκλεισε με την ευχή, αυτή η πρώτη συνάντηση, να αποτελέσει την αρχή, για μια καλή συνεργασία, για το καλό του ΟΦΗ.

Συγχαίρουν Μποκέα

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ: «Συγχαίρει το νέο δήμαρχο Μαλεβιζίου Μενέλαο Μποκέα, για την εκλογή του.
Συγχαίρει ακόμη, τον απερχόμενο δήμαρχο Κώστα Μαμουλάκη, για την μάχη που έδωσε, αλλά και την καλή συνεργασία που είχε με το Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, στα χρόνια της θητείας του. Είμαστε βέβαιοι, ότι και ο κ. Μποκέας, ο οποίος άλλωστε έχει οικογενειακούς δεσμούς με τον σύλλογο μας, θα συνεργαστεί με τον Ερασιτέχνη ΟΦΗ, για θέματα που έχουν να κάνουν με το Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο και το κλειστό γυμναστήριο του ΟΦΗ, το οποίο είναι ένα κόσμημα για την περιοχή του Μαλεβιζίου. Το επόμενο διάστημα θα επιδιώξουμε συνάντηση με το νέο δήμαρχο Μαλεβιζίου και τους συνεργάτες του, προκειμένου να τον συγχαρούμε και προσωπικά για την εκλογή τους, αλλά και να τον ενημερώσουμε για θέματα, που αφορούν στον σύλλογο μας».  

Συλλυπητήρια Ερ.ΟΦΗ

*Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στον πρώην μέτοχο της ΠΑΕ και χορηγό της ομάδας (αναψυκτικά ΦΗΜΗ) Βασίλη Ζηδιανάκη, για το θάνατο του πεθερού του. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.

*Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στον πρόεδρο του Γιούχτα και χορηγό της ομάδας μπάσκετ του ΟΦΗ, Νίκο Μπουνάκη, για το θάνατο της πεθεράς του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει.

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια