Στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Παπαστάμος, Κάχρης του ΝΟΧανίων

Αθλητισμός
Στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Παπαστάμος, Κάχρης του ΝΟΧανίων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην Εθνική συγχρονισμένης Νεανίδων η Κρομμυδάκη…

Στην αποστολή για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα εφήβων/νεανίδων που θα διεξαχθεί μεταξύ 3-7 Ιουλίου στο Καζάν συμπεριλήφθηκαν ο Απόστολος Παπαστάμος και ο Αλέξανδρος Κάχρης. Επίσης, ο Κάχρης θα πάρει μέρος και στο 15ο Ολυμπιακό Φεστιβάλ Νέων που θα διεξαχθεί από 22 μέχρι 26 Ιουλίου στο Μπακού.

Οι αποστολές, που αφορούν επίσης και το Μεσογειακό Κύπελλο Κολύμβησης (21-23 Ιουνίου, Μπουργκάς) ανακοινώθηκαν από την Κολυμβητική Ομοσπονδία.

Ειδικότερα, οι δύο πρωταθλητές του Ναυτικού Ομίλου Χανίων έχουν μεγάλες προκλήσεις μπροστά τους, με τον Παπαστάμο να διεκδικεί τη διάκριση στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, ενώ ο Κάχρης θα πάρει μέρος για πρώτη φορά στην καριέρα του στις δύο συγκεκριμένες διοργανώσεις. Μένει να φανεί τι θα καταφέρουν αμφότεροι, όταν από το ξεκίνημα της χρονιάς δείχνουν να βρίσκονται σε εξαιρετική φόρμα.

Να σημειωθεί, τέλος, ότι ανάμεσα στους συνοδούς προπονητές στο Καζάν βρίσκεται ο Κώστας Τζιλιβάκης.

Στο Πανευρωπαϊκό η Κρομμυδάκη

Στην αποστολή για το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα καλλιτεχνικής κολύμβησης νεανίδων συμπεριλήφθηκε η Ιφιγένεια Κρομμυδάκη.

Η πρωταθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Χανίων θα αγωνιστεί συγκεκριμένα με την Εθνική μας ομάδα στην Πράγα το διάστημα από 16 έως τις 23 Ιουνίου. Η Κρομμυδάκη προετοιμάζεται άλλωστε με την Εθνική μας έτσι ώστε να ετοιμαστεί γι’ αυτό το πολύ σημαντικό ραντεβού, παραμένοντας όλο αυτό το διάστημα στην Αθήνα.

Μένει να ξεκαθαρίσει σε ποια αγωνίσματα θα πάρει μέρος, βοηθώντας το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News