Αθλητισμός

Βραβεύσεις στο 11ο ΓΕΛ Ηρακλείου για τις αθλητικές διακρίσεις

Όμορφη εκδήλωση από την σχολική κοινότητα

Το 11ο ΓΕΛ Ηρακλείου είχε πολύ σπουδαίες διακρίσεις την εφετινή χρονιά σε ότι αφορά τις αθλητικές δραστηριότητες.

Σε μια σεμνή τελετή η σχολική κοινότητα, παρουσία του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης Εμμανουήλ Καρτσωνάκη, της Συντονίστριας Εκπαιδευτικού έργου Φυσικής Αγωγής Ζαμπετάκη Λήδας και του υπεύθυνου της Δομής Φυσικής Αγωγής και Σχολικού Αθλητισμού, Γιάννη Νηστικάκη, βράβευσε  για άλλη μια χρονιά τους μαθητές και τις μαθήτριες του σχολείου που διακρίθηκαν στη διάρκεια της χρονιάς.

Συγκεκριμένα τίμησε την ομάδα ποδοσφαίρου κοριτσιών που κατέκτησε την 3η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, την ομάδα Πετοσφαίρισης αγοριών επίσης 3η θέση Πανελλαδικά  και Πετοσφαίρισης κοριτσιών που κατέκτησαν το πρωτάθλημα Κρήτης μαθητριών.

Βραβεύτηκαν επίσης οι μαθητές και οι μαθήτριες του σχολείου: Αρκουλάκη Κ. και Χριστοδουλάκης Γιάννης (συμμετοχή στη δράση Euroscola στο Ευρωκοινοβούλιο), Χαχλάκης Ι., Ρουσογιαννάκη Αυγή,  Πασχάλη Αικ. (Διάκριση στη Μαθηματική Εταιρεία) και Πεδιαδίτη Μ. και Μπιτζακάκη Ιωάννα που πήραν έπαινο στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Σχεδίου “Scratch”. Κλείνοντας την τελετή ο περιφερειακός Διευθυντής Εκπ/σης ευχήθηκε πολλές επιτυχίες και καλή δύναμη στους μαθητές.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια