"Λευκή" ισοπαλία για ΟΦΗ και Πλατανιά, όλα θα κριθούν στη ρεβάνς!

Ποδόσφαιρο
"Λευκή" ισοπαλία για ΟΦΗ και Πλατανιά, όλα θα κριθούν στη ρεβάνς!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ισόπαλο 0-0 το αποτέλεσμα στα Περιβόλια, με ένα δοκάρι για κάθε ομάδα

Χωρίς νικητή και γκολ έληξε ο πρώτος αγωνας μπαράζ του ΟΦΗ με τον Πλατανιά στο γήπεδο των Περιβολίων.

Το τελικό 0-0 "σφραγισε" τις προσπάθειες των δύο ποδοσφαιριστών, με αυτούς του ΟΦΗ να έχουν τις πιο κλασσικές ευκαιρίες, όμως δεν κατάφεραν να τις αξιοποιήσουν.

Οι γηπεδούχοι επιβεβαίωσαν ότι διαθέτουν ένα δυνατό σύνολο, κρατώντας το μηδέν στην άμυνα, με κύριο χαρακτηριστικό την μαχητικότητα.

Έτσι, το.... εισιτήριο για τη Σούπερ Λίγκα θα κριθεί την ερχόμενη Τετάρτη στη ρεβάνς του "Γεντί Κουλέ".

Το πρώτο ημίχρονο στα Περιβόλια ήταν μοιρασμένο, με τον Πλατανιά να ξεκινάει δυναμικά και να πρεσάρει καλά στο πρώτο 20λεπτο, με κύριο χαρακτηριστικό τη δύναμη σε όλες τις "μονομαχίες". Ο ΟΦΗ ανέβασε "στροφές" από εκείνο το σημείο και παρότι δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης, κατάφερε να έχει καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας και να δημιουργήσει κάποιες ευκαιρίες.

Στο δεύτερο 45λεπτο η ομάδα του Ηρακλείου ξεκίνησε πιο δυνατά και "έκλεισε" στα καρέ του Γκοτ τους γηπεδούχους, που έκλεισαν καλά τους χώρους προς την περιοχή τους.

Παρόλα αυτά ο ΟΦΗ είχε την ευκαιρία να πάρει το προβάδισμα σε δύο περιπτώσεις με τον Παπάζογλου. Η κορυφαία ήταν το δοκάρι του Έλληνα αμυντικού, ενώ δοκάρι είχε και ο Καραγκούνης για τη χανιώτικη ομάδα στην πιο κλασσική της ευκαιρία.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιάννης Τάτσης): Γκοτ, Ουές, Ποζατζίδης (86' Παπουτσογιαννόπουλος), Τσαμούρης (92' Πουρζιτίδης), Κόρτσταμ, Σαάντο, Μποσέτι, Παπανικολάου, Νίλι, Μπιανκόνι, Λουκίνας.

ΟΦΗ (Χάιμε Βέρα): Σωτηρίου, Μπράουν, Παπάζογλου, Γιαννούλη, Κοροβέση, Νέιρα, Μεγιάδο, Ναμπί (75' Νάστος), Βαζ (75' Ντίνας), Φερέιρα, Σάσι. 

Το "φιλμ" του αγώνα

1' Ξεκίνησε η αναμέτρηση. 

5' Για τον Πλατανιά η πρώτη καλή στιγμή, με την κερδισμένη μονομαχία του Λουκίνα με τον Γιαννούλη, ο Μπιανκόνι θα κάνει το πλασέ μέσα από την περιοχή, όμως ο Σωτηρίου θα μπλοκάρει σταθερά. 

12' Κίτρινη κάρτα στον Γιαννούλη (για χέρι λέει ο Τζήλος). Συμπλήρωσε τέσσερις και θα απουσιάσει από τη ρεβάνς.

13' Και ο Ουές θα δει την κίτρινη από τον Τζήλο για αντικανονικό μαρκάρισμα. 

23' Εκτέλεση φάουλ από το Ναμπί τρία μέτρα έξω από την περιοχή, η μπάλα θα κοντράρει στα σώματα, ενώ το δεύτερο σουτ του Άγγλου θα περάσει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

29' Ευκαιρία για τον ΟΦΗ. Ο Φερέιρα θα αποφύγει δύο αντιπάλους μέσα στην περιοχή, όμως ο Γκοτ θα αποκρούσει το πλασέ του Βραζιλιάνου. 

31' Σουτ από το Νίλι μέσα από την περιοχή, ο Σωτηρίου θα μπλοκάρει σταθερά. 

33' Καλή ανάπτυξη για την ομάδα του Ηρακλείου, ο Νέιρα τελικός αποδέκτης μέσα στην περιοχή, όμως δε θα κάνει καλό σουτ και ο Γκοτ θα μπλοκάρει σταθερά. 

Τέλος πρώτου ημιχρόνου, χωρίς καθυστερήσεις από τον Τζήλο. 

46' Σέντρα στο δεύτερο 45λεπτο. 

57' Πρώτη αλλαγή για τον ΟΦΗ με τον Γιακουμάκη στη θέση του Φερέιρα. 

62' Ευκαιρία για την ομάδα του Ηρακλείου, με τον Γιακουμάκη να πλασάρει στην κίνηση μέσα από την περιοχή, όμως ο Γκοτ θα αποκρούσει. 

65' Αλλαγή και για τον Πλατανιά, ο Καραγκούνης στο ματς αντί του Λουκίνα. 

69' ΔΟΚΑΡΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΙΑ: Διπλή μεγάλη ευκαιρία για τον Πλατανιά. Μετά από γύρισμα του Νίλι, ο Καραγκούνης θα κάνει το σουτ με τον Σωτηρίου να αποκρούει και η μπάλα θα σταματήσει στο κάθετο δοκάρι. Στη συνέχεια της φάσης νέο σουτ από τον Καραγκούνη και η μπάλα θα περάσει κόρνερ, αφού κόντραρε στα σώματα. 

75' Κλείνει τις κινήσεις του από τον πάγκο ο Βέρα, με δύο μαζεμένες αλλαγές. Ο Νάστος στη θέση του Ναμπί και ο Ντίνας αντί του Βαζ. 

76' Ευκαιρία για τον ΟΦΗ. Εκτέλεση κόρνερ από το Ντίνα, πλασέ του Παπάζογλου στο πρώτο δοκάρι, ο Ποζατζίδης θα απομακρύνει τη μπάλα πάνω στη γραμμή. 

84' ΔΟΚΑΡΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ: Κόρνερ του Ντίνα από δεξιά, ωραία κεφαλιά του Παπάζογλου θα σταματήσει στο δεξί κάθετο δοκάρι. 

86' Αλλαγή για τον Πλατανιά, ο Παπουτσογιαννόπουλος στη θέση του Ποζατζίδη. 

92' Αλλαγή για τους γηπεδούχους, ο Πουρζιτίδης αντί του Τσαμούρη. 

Τέλειωσε το ματς, 0-0 το αποτέλεσμα. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News