Παγκρήτια συνάντηση πάλης στην άμμο από τον ΠΑΛ.ΕΥ.Ε

Σπορ
Παγκρήτια συνάντηση πάλης στην άμμο από τον ΠΑΛ.ΕΥ.Ε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με τη συμμετοχή 40 Αμερικανών παλαιστών υπό την εποπτεία του Παράσχου Δεσκουλίδη…

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Ολυμπιακής Πάλης George Kalchev επέλεξε και φέτος την Κρήτη και συγκεκριμένα το Ηράκλειο προκειμένου οι σαράντα (40) Αμερικάνοι Άνδρες Παλαιστές -που συμμετέχουν στο αθλητικό του καμπ- να ολοκληρώσουν τις προπονήσεις τους με τον Ομοσπονδιακό Τεχνικό και προπονητή του Α.Σ. «ΠΑΛ.ΕΥ.Ε.» κ.Παράσχο Δεσκουλίδη, αλλά και να λάβουν μέρος στην 2η Ανοικτή Παγκρήτια Συνάντηση Πάλης στην Άμμο.

Έτσι, την Τρίτη 21 Μαϊου 2019 οι σαράντα (40) Αμερικάνοι Άνδρες παλαιστές θα προπονηθούν με τον Ομοσπονδιακού Τεχνικού Παράσχου Δεσκουλίδη στην θύρα 15 του Παγκρήτιου Σταδίου, ενώ την Τετάρτη 22 Μαϊου 2019 θα λάβουν μέρος μαζί με τους Κρητικούς αθλητές στην 2η Ανοικτή Παγκρήτια Συνάντηση Πάλης στην Άμμο που διοργανώνει και φέτος ο Α.Σ. «ΠΑΛ.ΕΥ.Ε.» στο Havana Beach Bar στην Αμμουδάρα στις 3μ.μ. υπό την αιγίδα της Αντιδημαρχίας Αθλητισμού Ηρακλείου και του ΔΟΠΑΦΜΑΗ.

Αξίζει να σημειωθεί πως πέρσι οι συμμετοχές των ξένων παλαιστών ήταν είκοσι (20), ενώ φέτος σαράντα (40).

Η είσοδος τόσο για εκείνους –μικρούς ή μεγάλους- που θέλουν να γνωρίσουν από κοντά το εντυπωσιακό άθλημα της Πάλης στην Άμμο, όσο και για εκείνους που επιθυμούν να συμμετέχουν είναι ελεύθερη.

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6972567519.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News