Ενισχυμένο διοικητικό σχήμα στον Ανθεστίωνα

Ποδόσφαιρο
Ενισχυμένο διοικητικό σχήμα στον Ανθεστίωνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η γενική συνέλευση του σωματείου

Σημαντική ανταπόκριση υπήρξε στο κάλεσμα της διοίκησης του Ανθεστίωνα για την χθεσινή Γενική Συνέλευση.

Μέλη και φίλοι του σωματείου έδωσαν το παρών και προέκυψαν προσθήκες στο διοικητικό σχήμα, που με τη νέα του σύνθεση θα ανακοινωθεί μετά την πρώτη συνεδρίαση την ερχόμενη Τετάρτη.

Έτσι, το προσωρινό… αδιέξοδο αποτελεί παρελθόν, ενώ έγιναν άμεσες ενέργειες για διευθέτηση κάποιων θεμάτων από την περυσινή χρονιά.

Μάλιστα υπάρχει αισιοδοξία, ότι η ομάδα του Θραψανού θα διατηρήσει τη δυναμική της και θα οργανωθεί σε όλους τους τομείς. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 12/5 η Γενική Συνέλευση του Α.Ο. Ανθεστίων, με την παρουσία πολλών μελών του σωματείου και συγχωριανών. Τα μέλη της διοίκησης ευχαρίστησαν για την μεγάλη ανταπόκριση και συζητήθηκαν σημαντικά θέματα.

Σε ότι αφορά τη διοικητική δομή, προστέθηκαν νέα μέλη, που θα ανακοινωθούν μετά την πρώτη συνεδρίαση την Τετάρτη 15/5. Επίσης αναλύθηκαν οι δυσκολίες που αντιμετώπισε το σωματείο και έγιναν συγκεκριμένες ενέργειες προς αυτή την κατεύθυνση.

Το Δ.Σ. ευχαριστεί θερμά όσους έδωσαν το παρών, για την ηθική και υλική στήριξη, όπως κι αυτούς που δε μπόρεσαν να παρευρεθούν, όμως στηρίζουν τη νέα προσπάθεια».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News