default-image

ΧΡΩΜΑ RUN: Ακόμα δεν ετοιμάστηκες για τον πιο χρωματιστό αγώνα δρόμου;

Ηράκλειο
ΧΡΩΜΑ RUN: Ακόμα δεν ετοιμάστηκες για τον πιο χρωματιστό αγώνα δρόμου;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Σάββατο 11 Μαΐου, χρώματα και μουσικές από τα 80's και 90's σε περιμένουν στο Αρκαλοχώρι

Αντίστροφη μέτρηση για τον πιο χρωματιστό αγώνα δρόμου που θα αφήσει εποχή!

Οι διοργανωτές του ΧΡΩΜΑ RUN τα έχουν όλα έτοιμα: χρώματα, μπουκαλάκια με νερό, τη σκηνή που πέρα από χρώματα, θα γεμίσει και απίστευτη μουσική των δεκαετιών 80’s και 90’s.

Και ο Κώστας Μπίγαλης θα είναι εκεί για να ταξιδέψει μαζί σας σε άλλες εποχές, ακόμα πιο χρωματιστές, ακόμα πιο κεφάτες. Να σας θυμίσει πώς ήταν τα παιδικά σας χρόνια, όταν ακούγατε «Του Αιγαίου τα Μπλουζ», τη «Μικρή μου Μέλισσα» και τη «Ρίνα Κατερίνα».

Ετοιμάστε τα αθλητικά σας ρούχα, φορέστε τη μπλούζα του ΧΡΩΜΑ RUN, τρέξτε, περπατήστε, απολαύστε τα 5 χιλιόμετρα στο Αρκαλοχώρι, τερματίστε και… φορέστε το καλύτερό σας χαμόγελο για το μοναδικό party που θα ξεκινήσει αμέσως μετά τον τερματισμό σας!

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Σαββάτου για το ΧΡΩΜΑ RUN:

14:30 - 16:20 θα υποδεχτούμε τους πιο χαρούμενους συμμετέχοντες (Ναι για εσάς λέμε!) με μουσική από τους TRASHFORMERS !

17:10 Εκκίνηση του πιο χρωματιστού αγώνα! Στη διαδρομή εκτός από εθελοντές που θα σας χρωματίσουν, θα συναντήσετε και 13 σημεία με μουσική! Σας παρακαλούμε, μην προσβάλετε τους καλλιτέχνες, σταματήστε λίγο να χορέψετε!

18:10 Τερματισμός τελευταίου αθλητή. Μπορεί να είναι τελευταίος αλλά απόλαυσε περισσότερο από όλους την διαδρομή, οπότε μήπως είναι ο νικητής του αγώνα;

18:15 Μαζικό πέταγμα χρώματος. Η πιο χρωματιστή στιγμή της χρονιάς! Με το σύνθημα του εκφωνητή θα κάνουμε πολύχρωμο τον ουρανό!

18:16 και 32 Δευτερόλεπτα θα ξεκινήσει η συναυλία με τους TRASHFORMERS και τον Κώστας Μπίγαλης. Αν γεννήθηκες μερικές δεκαετίες πριν θα αναπολήσεις πολλές όμορφες στιγμές, αν γεννήθηκες τα τελευταία χρόνια, θα δεις τι έχασες που άργησες να γεννηθείς.

Περίπου στις 21:00 παρά θα τελειώσει το Party γιατί θα έχετε εξαντληθεί από τον πολύ χορό.

22:00 Θα μπείτε στη μπανιέρα

22:30 Θα είσαστε ακόμα στη μπανιέρα γιατί τα χρώματα έχουν πιάσει κάθε γωνία του σώματος σας. Θα σκεφτείτε να τριφτείτε με συρματάκι κουζίνας αλλά μην το κάνετε!

Καλή αντάμωση!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News