Έχασε και στο Χαϊδάρι το πόλο του ΟΦΗ

Αθλητισμός
Έχασε και στο Χαϊδάρι το πόλο του ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ήττα και για το ΝΟΡεθύμνου- Για τα play out οι ομάδες της Κρήτης...

Την ήττα με 14-7, γνώρισε η ομάδα πόλο του ΟΦΗ από το Χαϊδάρι εκτός έδρας, για την προτελευταία αγωνιστική της Α2 των Ανδρών.

Πλέον η ομάδα του Μάκη Βολτυράκη που έχει το μυαλό της στα play out που θα γίνουν στα μέσα Ιουνίου, έχει ένα ακόμη παιχνίδι με τον Μίλωνα την Κυριακή (12/5) στο κολυμβητήριο Ηρακλείου, για να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της για την κανονική διάρκεια και να προετοιμαστεί για τα παιχνίδια, που θα κρίνουν την παραμονή της στην κατηγορία.

Ο ΟΦΗ ξεκίνησε άσχημα το παιχνίδι με το Χαϊδάρι και βρέθηκε να χάνει με 5-0 στο πρώτο 8λεπτο. Μετά ισορρόπησε το παιχνίδι, αλλά ήταν πολύ δύσκολο να καλυφθεί η διαφορά.

Τα 8λεπτα: 5-0, 3-3, 2-1, 4-3.

ΟΦΗ (Βολτυράκης): Βασιλάκης 2, Μανιουδάκης 2, Βολτυράκης 2, Γιγουρτάκης.

Την ήττα γνώρισε και ο ΝΟΡεθύμνου στο κολυμβητήριο Ηρακλείου από την Ηλιούπολη με 9-10 (1-2, 3-2, 1-5, 4-1) ,με τους φιλοξενούμενους να οδηγούνται στα play off και το Ρέθυμνο να οδηγείται στα play out.

ΝΟ Ρεθύμνου: Παναγιωτάκης 4, Χατζάκης 2, Σταυρουλάκης 1, Χανδάνος 1, Ασουμανάκης 1.

Έγινε η κλήρωση στις Γυναίκες

Εν τω μεταξύ έγινε χθες η κλήρωση τόσο στο πρωτάθλημα των Γυναικών όσο και στις μικρότερες κατηγορίες. Η ομάδα Γυναικών του ΟΦΗ θα λάβει μέρος στο τουρνουά ανόδου διεκδικώντας την συμμετοχή της στην Α1. Στον Όμιλο ανόδου (η τελική φάση θα γίνει 14-16 Ιουνίου και 19-21 Ιουλίου στην Αθήνα)συμμετέχουν και οι: Τρίτων Αμαρουσίου, Πανιώνιος και ΠΑΟΚ και το πρόγραμμα έχει ως εξής: 1η αγωνιστική: Τρίτων- Πανιώνιος, ΟΦΗ-ΠΑΟΚ, 2η: Τρίτων- ΠΑΟΚ, ΟΦΗ- Πανιώνιος, 3η ΟΦΗ- Τρίτων, Πανιώνιος- ΠΑΟΚ.

Στον Όμιλο καθόδου λαμβάνει μέρος ο ΝΟΧανίων μαζί με Μίλων, Ιωνικός Ν. και Χίος. Το πρόγραμμα: 1η: Μίλων – ΝΟ Χανίων, Ιωνικός – Χίος, 2η: Μίλων – Χίος, Ιωνικός – ΝΟ Χανίων, 3η: Ιωνικός – Μίλων, ΝΟ Χανίων – Χίος.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν σε δύο (2) γύρους. Στην Α1 Εθνική ανέρχεται η πρώτη ομάδα του Ομίλου ανόδου και στην Β' Εθνική υποβιβάζονται οι δύο τελευταίες του Ομίλου καθόδου.

Στον Όμιλο των Νεανίδων (21-23 Ιουνίου, Ηράκλειο) μετέχουν: ΝΟΡ, ΟΦΗ, Βουλιαγμένη, Εθνικός.

Στις Μίνι Κορασίδες ((18-21 Ιουλίου, Αθήνα) στον Α΄ Όμιλο μετέχουν: ΝΟ Χανίων, Πανιώνιος, Εθνικός Π., Ηλιούπολης, Ολυμπιακός .

Στους Μίνι Παίδες (28-30 Ιουνίου) στον Γ΄ Όμιλο Αττικής μετέχουν: ΝΟ Χανίων, Ολυμπιακός, Ηλιούπολη, Πανιώνιος, Πλίτς Πλατς, Νηρέας Γέρακα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News