Απορρίφθηκε η ένσταση του Ηρακλή και τα νέα δεδομένα για τα μπαράζ

Ποδόσφαιρο
Απορρίφθηκε η ένσταση του Ηρακλή και τα νέα δεδομένα για τα μπαράζ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την Παρασκευή η απόφαση για την έφεση του Απόλλων Λάρισας

Τα… εμπόδια από πλευράς Football League για τη διεξαγωγή του μπαράζ άρχισαν να λιγοστεύουν, ενώ ταυτόχρονα υπάρχουν και κάποια νέα δεδομένα.

Καταρχήν απορρίφθηκε σήμερα από το πειθαρχικό όργανο της διοργανώτριας αρχής, η ένσταση του Ηρακλή κατά του κύρους του αγώνα με τον Πλατανιά.

Το δεύτερο «μέτωπο» είναι η έφεση του Απόλλων Λάρισας, που αφορά το παιχνίδι με τον Αήττητο Σπάτων (ζητά να το πάρει στα «χαρτιά») και όχι το -3 λόγω επιτήρησης. Η υπόθεση αυτή επίσης εκδικάστηκε σήμερα και σύμφωνα με πληροφορίες θα απορριφθεί, ενώ η απόφαση αναμένεται την ερχόμενη Παρασκευή.

Όπως προκύπτει από τη διοργανώτρια αρχή, όταν «κλείσουν» οι εκκρεμότητες ως το τέλος της εβδομάδας, θα δρομολογηθεί άμεσα η επικύρωση της βαθμολογίας. Το πιθανότερο είναι να γίνει την Τρίτη 14 Μαΐου, με τους αγώνες μπαράζ να παίρνουν μικρή παράταση. Ο πρώτος πάει για 18 ή 19 του μήνα και ο δεύτερος για 22/5.

Βέβαια, το τοπίο δεν έχει ξεκαθαρίσει οριστικά, καθώς δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι μιλάμε για το… πολύπαθο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Επίσης, στον ΟΦΗ αναμένουν και την αυριανή συνεδρίαση της Σούπερ Λίγκας, όπου ένα από τα βασικά θέματα είναι η επικύρωση της βαθμολογίας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News