Βέρα: «Στο μυαλό μας μόνο η νίκη με Ατρόμητο»

Ποδόσφαιρο
Βέρα: «Στο μυαλό μας μόνο η νίκη με Ατρόμητο»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο προπονητής του ΟΦΗ επισήμανε ότι στην ομάδα του Ηρακλείου δε σκέφτονται τα υπόλοιπα ματς

Η νίκη κόντρα στον Ατρόμητο είναι το μοναδικό που σκέφτονται στις τάξεις του ΟΦΗ, με τον Χάιμε Βέρα να επισημάνει ότι τα υπόλοιπα παιχνίδια δεν πρέπει να επηρεάσουν τη συγκέντρωση της ομάδας.

Ο Χιλιανός τεχνικός επισήμανε ότι η αποστολή της ομάδας του δεν είναι εύκολη, όμως αυτή την περίοδο βρίσκεται σε καλή κατάσταση.

Αναλυτικά: «Νομίζω ότι το πιο σπουδαίο είναι το παιχνίδι μας. Δεν ξέρουμε τι θα γίνει μετά. Θέλουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο με τον Ατρόμητο και αν καταφέρουμε να νικήσουμε θα είναι καλό για εμάς. Το άλλο παιχνίδι είναι σπουδαίο, όμως το μυαλό μας και η δύναμη μας θα είναι στον αγώνα με τον Ατρόμητο.

Θέλουμε να νικήσουμε τώρα, καθώς είναι το τελευταίο παιχνίδι και αν νικήσουμε θα πάμε πολύ καλά. Γι’ αυτό είπα ότι δεν με νοιάζει το άλλο παιχνίδι και το μυαλό μου είναι στον Ατρόμητο.

Ο Ατρόμητος είναι καλή ομάδα, φέτος έχει κάνει καλή πορεία. Το παιχνίδι που δώσαμε στην έδρα μας έληξε 1-1. Νομίζω ότι ο ΟΦΗ τώρα είναι πιο καλά από τότε. Θα είναι ένα δύσκολο ματς, καθώς και ο Ατρόμητος και εμείς έχουμε καλή ομάδα. Θα είναι ένα ωραίο παιχνίδι».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News