To “Γεντί Κουλέ» αποθέωσε τους πρωταθλητές βόλεϊ και γυναικείου ποδοσφαίρου

Αθλητισμός
To “Γεντί Κουλέ» αποθέωσε τους πρωταθλητές βόλεϊ και γυναικείου ποδοσφαίρου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο ημίχρονο του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης ο κόσμος χειροκρότησε τις ομάδες του Ερασιτέχνη ΟΦΗ για τις ανόδους στις μεγάλες κατηγορίες…

Ο κόσμος του ΟΦΗ, στο ημίχρονο του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, αποθέωσε την ομάδα βόλει του ΟΦΗ για την ιστορική άνοδο στην Α1 και την γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΟΦΗ, για την επιστροφή στην Α’ Εθνική.

Το σύνθημα «Να’ οι, Να’ τοι οι πρωταθλητές!» δόνησε την ατμόσφαιρα του Γεντί Κουλέ.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Γιάννης Δανδάλης, συνόδευσε στον αγωνιστικό χώρο τα δυο τμήματα του ΟΦΗ, ενώ δέχθηκε τα συγχαρητήρια του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Μιχάλη Μπούση, για τις δυο μεγάλες επιτυχίες του ΟΦΗ.

Με πανηγυρικό τρόπο, ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της, στην Β' Εθνική γυναικών, η ομάδα ποδοσφαίρου του ΟΦΗ.

Κέρδισε με το επιβλητικό 6-0 στην Κω στο τελευταίο της παιχνίδι και του χρόνου θα αγωνίζεται στην Α' Εθνική. Μετά το τέλος του αγώνα, τα κορίτσια του ΟΦΗ άνοιξαν σαμπάνιες στα αποδυτήρια, ενώ αμέσως μετά την άφιξη τους στο Ηράκλειο, πήγαν στο Γεντί Κουλέ και γνώρισαν την αποθέωση απο τον κόσμο του ΟΦΗ, στο ημίχρονο του αγώνα, με τον Αστέρα Τρίπολης.

Να σημειωθεί ότι εκτός απο τον πρωταθλητή ΟΦΗ στον 4ο όμιλο της Β' Εθνικής γυναικών, πρώτη σκόρερ του ομίλου με 17 γκολ αναδείχθηκε η Μαρία Αραβιάκη.

Τα γκολ του ΟΦΗ πέτυχαν οι Αραβιάκη (5), Κοκοτσάκη (1).

ΟΦΗ: Αποστολάκη , Σηφάκη, Κουκουλάκη, Πίτση, Συμεωνίδη, Κουνάλη, Τριβυζάκη, Παπακωσταντή, Κοκοτσάκη, Κατερίνη, Αραβιάκη.

Έπαιξαν και οι Πασχαλίδου, Πυθαρούλη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News