Ημερίδα υψηλού επιπέδου από τον ΠΣΑΤ στο Ηράκλειο

Αθλητισμός
Ημερίδα υψηλού επιπέδου από τον ΠΣΑΤ στο Ηράκλειο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κορυφαίοι επαγγελματίες μίλησαν για τον Αθλητισμό και την Υγεία…

Μία ημερίδα υψηλού επιπέδου με θέμα: Αθλητισμός και Υγεία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο με διοργανωτή τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αθλητικού Τύπου και την Περιφερειακή Επιτροπή Κρήτης- Αιγαίου. Εξέχοντες ομιλητές, ιατροί, προπονητές ανέλυσαν θέματα αυξημένου ενδιαφέροντος.

Συγκεκριμένα ο χειρούργος ορθοπεδικός Χάρης Βαβουρανάκης αναφέρθηκε στο θέμα Πρωταθλητισμός και Παιδί ενώ ο προπονητής του Εργοτέλη Νίκκι Παπαβασιλείου μίλησε για τις απαιτήσεις στο μοντέρνο ποδόσφαιρο.

Ο Καρδιολόγος Αντώνης Καλογεράκης ενημέρωσε για τον προαθλητικό καρδιολογικό έλεγχο ενώ ο επιστημονικός διευθυντής της Εμμετρωπίας Γιάννης Ασλανίδης ανέπτυξε το πολύ ενδιαφέρον θέμα που αφορά σε αθλητές με δυσλεξία και πως μπορεί να γίνει παρέμβαση. Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός ποδηλασίας ΑμεΑ Γιώργος Βαρβεράκης στάθηκε στον αθλητισμό ως μέσο κοινωνικοποίησης και εκπαίδευσης μεταξύ αθλητών με Αναπηρία και μη ενώ καθηλωτική ήταν η περιγραφή του Παύλου Αδάμου για τον σοβαρό τραυματισμό που βίωσε 20 χρόνια πριν, στις 21 Μαρτίου του 1999.

Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης ενώ μεγάλος υποστηρικτής της ήταν και ο πρόεδρος της Δαμάστας Αντώνης Παπαδάκης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News