Αθλητισμός

Ημερίδα υψηλού επιπέδου από τον ΠΣΑΤ στο Ηράκλειο

Κορυφαίοι επαγγελματίες μίλησαν για τον Αθλητισμό και την Υγεία…

Μία ημερίδα υψηλού επιπέδου με θέμα: Αθλητισμός και Υγεία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο με διοργανωτή τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αθλητικού Τύπου και την Περιφερειακή Επιτροπή Κρήτης- Αιγαίου. Εξέχοντες ομιλητές, ιατροί, προπονητές ανέλυσαν θέματα αυξημένου ενδιαφέροντος.
Συγκεκριμένα ο χειρούργος ορθοπεδικός Χάρης Βαβουρανάκης αναφέρθηκε στο θέμα Πρωταθλητισμός και Παιδί ενώ ο προπονητής του Εργοτέλη Νίκκι Παπαβασιλείου μίλησε για τις απαιτήσεις στο μοντέρνο ποδόσφαιρο.
Ο Καρδιολόγος Αντώνης Καλογεράκης ενημέρωσε για τον προαθλητικό καρδιολογικό έλεγχο ενώ ο επιστημονικός διευθυντής της Εμμετρωπίας Γιάννης Ασλανίδης ανέπτυξε το πολύ ενδιαφέρον θέμα που αφορά σε αθλητές με δυσλεξία και πως μπορεί να γίνει παρέμβαση. Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός ποδηλασίας ΑμεΑ Γιώργος Βαρβεράκης στάθηκε στον αθλητισμό ως μέσο κοινωνικοποίησης και εκπαίδευσης μεταξύ αθλητών με Αναπηρία και μη ενώ καθηλωτική ήταν η περιγραφή του Παύλου Αδάμου για τον σοβαρό τραυματισμό που βίωσε 20 χρόνια πριν, στις 21 Μαρτίου του 1999.


Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης ενώ μεγάλος υποστηρικτής της ήταν και ο πρόεδρος της Δαμάστας Αντώνης Παπαδάκης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια