Δύο μετάλλια ο "Παγκρήτιος" στο Πανελλήνιο Σκοποβολής

Σπορ
Δύο μετάλλια ο "Παγκρήτιος" στο Πανελλήνιο Σκοποβολής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βουλγαρίδη και Βερτούδος κατέλαβαν τις δεύτερες θέσεις στο Εθνικό σκοπευτήριο το Βύρωνα…

Με τα ολυμπιακά αγωνίσματα των αεροβόλων όπλων Ανδρών και Γυναικών άρχισαν οι Πανελλήνιοι Αγώνες για το 2019 στο Εθνικό σκοπευτήριο το Βύρωνα. Ο "Παγκρήτιος Αθλητικός Σύλλογος" συμμετείχε με πλήρεις ομάδες και στα πιστόλια και τα τυφέκια με έναν αθλητή και μία αθλήτρια του να κατακτούν ασημένιο μετάλλιο. 

Αυτή τη φορά ήταν η ώρα της Αικατερίνης Βουλγαρίδη που μετά από σκληρή και μεθοδική προπόνηση έδρεψε τους καρπούς της προσπάθειας της ρίχνοντας σε έναν συγκλονιστικό τελικό όπου έχασε την πρώτη θέση για 0,2.

Στο ίδιο μεικτό αγώνισμα η ίδια κατέκτησε το 2ο ασημένιο μετάλλιο μαζί με τον Κωνσταντίνο Βερτούδο ο οποίος στο ατομικό αγώνισμα ήρθε τέταρτος.

Να σημειώσουμε ότι η Βουλγαρίδη γράφει ιστορία γιατί είναι η πρώτη γυναίκαι στην Κρήτη που κατακτά μετάλλιο στο τυφέκιο γυναικών.

Ένα επίσης πολύ ιδιαίτερο μετάλλιο ήταν αυτό του αθλητή Άγγελου Σταματάκη που κατέκτησε την 3η θέση στο αεροβόλο πιστόλι Ανδρών από την Ομοσπονδία Κωφών.

Πολύ καλή ήταν η εμφάνιση και των υπολοίπων αθλητών: Μαρκογιαννάκη Ανταλκίδα, Μπινυχάκη Κωνσταντίνου, Ζεάκη Παναγιώτη, Μανωλόπουλου Κωνσταντίνου, Καλοσυνάκη Μαρίας- Αριστέρας, Λυρώνη Βασιλείας, Μαρουλή Αθανασίας, Δακσαλοπούλου Χριστίνας, Μανουσάκη Βικτωρίας.

Στην αποστολή από την Κρήτη συμμετείχε και ο Σκοπευτικός Σύλλογος «Κουρήτες» με τους εξής αθλητές: Αγγελιδάκη Γεώργιο, Καργάκη Εμμανουήλ, Τσικριτσάκη Κωνσταντίνο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News