Oι ευχαριστίες Κουκιαδάκη για την επιτυχή διοργάνωση του RUN GREECE-Ηράκλειο 2019

Σπορ
Oι ευχαριστίες Κουκιαδάκη για την επιτυχή διοργάνωση του RUN GREECE-Ηράκλειο 2019

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής των Αγώνων απονέμει τα εύσημα σε όσους στήριξαν την επιτυχημένη φετινή γιορτή του αθλητισμού…

Τους 4.726 δρομείς πολίτες, μικρούς και μεγάλους, που συμμετείχαν στο RUN GRECCE-Ηράκλειο 2019 με οργανωτές το ΣΕΓΑΣ, ΣΕΓΑΣ ΚΡΗΤΗΣ, την Περιφέρεια Κρήτης, Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου, τον Δήμο Ηρακλείου και τον μεγάλο χορηγό τα σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκη, ευχαριστεί ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Ευριπίδης Κουκιαδάκης

Στο φετινό RUN GREECE οι εγγραφές ήταν:

Παιδικός αγώνας: 999

5 χιλιόμετρα : 3.150

10 χιλιόμετρα : 577

ΣΥΝΟΛΟ: 4.726 ΕΓΓΡΑΦΕΣ (10% ΑΥΞΗΣΗ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ 2018)

ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΤΕΛΙΚΑ 3.690

Συγκεκριμένα στο δημόσιο ευχαριστήριο του ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Ευριπίδης Κουκιαδάκης-Πρόεδρος Οργανωτικής Επιτροπής RUN GREECE-ΗΡΑΚΛΕΙΟ 2019 αναφέρει:

«Ευχαριστούμε όλους εκείνους που βρέθηκαν στις κερκίδες του σταδίου και στο παραλιακό μέτωπο για να χειροκροτήσουν και να ενθαρρύνουν με την παρουσία και το χαμόγελό τους, όλους τους συμμετέχοντες.

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τους γονείς που μας εμπιστεύθηκαν τα παιδιά τους για να συμμετέχουν στον παιδικό αγώνα.

Ευχαριστούμε επίσης για τις ανεκτίμητες υπηρεσίες και την προσφορά τους:

- Την Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου και την Τροχαία Ηρακλείου.

- Τους τοπικούς χορηγούς: «MINOAN LINES», «Σύνδεσμος Ταξιδιωτικών και Τουριστικών Γραφείων Κρήτης» και «Ένωση Επιχειρηματιών Ενοικιαζομένων Διαμερισμάτων και Δωματίων Ν. Ηρακλείου “Η Φιλοξενία”»

- Την Ελληνική Τηλεόραση για την προβολή και τηλεοπτική μετάδοση των αγώνων.

- Τους Ραδιοφωνικούς σταθμούς - χορηγούς επικοινωνίας: SUPER MEDIA -ALPHA NEWS 106,2 – MUSIC CLUB 105,8 – KISS FM 96,1 – UP 92,9 –SUPER 904 - KΡΗΤΙΚΟΣ 88,7 – ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ 106,9

- Την «Dream Events – Νίκος Ρηγάκης» για την μουσική επιμέλεια της εκδήλωσης.

- Τις υπηρεσίες της Περιφέρειας Κρήτης και της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου στο σύνολό τους και ιδιαίτερα τα γραφεία – γραμματεία και συνεργάτες των κ.κ. Περιφερειάρχη Κρήτης και Αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου, τις Οικονομικές υπηρεσίες, τη Διεύθυνση Κοινωνικής Μέριμνας, τη Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας και το Γραφείο Τύπου.

- Τις υπηρεσίες του Δήμου Ηρακλείου στο σύνολό τους και ιδιαίτερα το γραφείο – συνεργάτες του κ. Δημάρχου, την Αντιδημαρχία Αθλητισμού, την Εταιρεία Ανάπτυξης Αθλητισμού Ηρακλείου και το Δ.Σ. του Παγκρητίου Σταδίου, το Δ.Ο.Π.Α.Φ.Μ.Α.Η., τη Διεύθυνση Πολιτισμού, Αθλητισμού, Νέας Γενιάς & Εθελοντισμού, τη ΔΗ.Κ.Ε.Η, τη Διεύθυνση Συντήρησης και Αυτεπιστασίας - Τμήμα Κοινοχρήστων Χώρων, το Τμήμα Διαχείρισης και Συντήρησης Οχημάτων Καθαριότητας, τη Δημοτική Αστυνομία, το τμήμα Αποκομιδής Απορριμμάτων και ανακυκλώσιμων Υλικών -Υπηρεσία Καθαριότητας, το Γραφείο Τύπου και τη Φιλαρμονική.

- Το Σύνδεσμο Κριτών Στίβου Ηρακλείου, τόσο για την προετοιμασία όσο και για τη διεξαγωγή των αγώνων

- Το ΕΚΑΒ και το σύνολο των ιατρών των αγώνων.

- Το Λιμεναρχείο και την Λιμενική Αστυνομία.

- Τον Ο.Λ.Η.

- Την Πυροσβεστική Υπηρεσία και την 3η E.M.A.K. Κρήτης

- Tην Σ.Ε.Α.Π.

- Τον Εμπορικό Σύλλογο Ηρακλείου

- Το Αστικό ΚΤΕΛ για τη δωρεάν μεταφορά των δρομέων

- Τις εθελοντικές οργανώσεις :

- Σώμα Σαμαρειτών-Διασωστών και Ναυαγοσωστών Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού,

- Ομάδα εθελοντών του τμήματος εργοθεραπείας από το 3ο ΚΕ.ΚΟΙ.Φ-Α.Π.Η. «Τάλως» Δήμου Ηρακλείου

- Το σύλλογο Μοτοσικλετιστών CS motoclub.gr

- Τους 210 μεμονωμένους εθελοντές

- Την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κρήτης, τη Δ/νση Α/θμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου, τη Δ/νση Β/θμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου, την ομάδα Φυσικής Αγωγής, την Ένωση καθηγητών Φυσικής Αγωγής, τα σχολεία που συμμετείχαν ομαδικά και τους συνοδούς τους.

- Τα αθλητικά σωματεία της Κρήτης, τους εκπροσώπους και προπονητές τους.

- Τους συλλόγους δρομέων υγείας

- Τα δημόσια και ιδιωτικά γυμναστήρια

- Τα Μ.Μ.Ε. του τηλεοπτικού, ηλεκτρονικού και γραπτού τύπου και όλους τους φωτογράφους που πρόβαλαν με κάθε τρόπο τις εκδηλώσεις και συνέβαλλαν καθοριστικά στην ενημέρωση και συμμετοχή των πολιτών.

- Το Υπεραστικό Κ.Τ.Ε.Λ. για την τροποποίηση των δρομολογίων του

- Τα ξενοδοχεία που προσέφεραν ειδικές τιμές για τους δρομείς και συνοδούς τους.

Τέλος ευχαριστούμε όλους τους πολίτες του Ηρακλείου, καθώς και τους επιχειρηματίες του τουρισμού και του εμπορίου, που υποστήριξαν τη διοργάνωση και εφάρμοσαν πρόθυμα τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις τις ώρες των αγώνων και τους καλούμε την επόμενη χρονιά με τη συμμετοχή τους στους αγώνες, να διπλασιάσουν τον αριθμό των δρομέων, να διπλασιάσουν τα χαρούμενα πρόσωπα και τα χαμόγελα στην αφετηρία, στη διαδρομή και στον τερματισμό των αγώνων.

Ευριπίδης Κουκιαδάκης Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου-Πρόεδρος Οργανωτικής Επιτροπής Run Greece-Ηράκλειο 2019».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News