Θερμή υποδοχή στους Πρωταθλητές Ευρώπης

Σπορ
Θερμή υποδοχή στους Πρωταθλητές Ευρώπης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά την επιτυχία του Αντώνη Γραμματικάκη και της Λευκοθέας Μαραζάκη στο Ευρωπαϊκό Τάε Κβο Ντο…

Με τέσσερα μετάλλια και ένα τρόπαιο στις αποσκευές τους επέστρεψαν από το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ταε Κβο Ντο της Ιταλίας ο Αντώνης Γραμματικάκης και η Λευκοθέα Μαραζάκη.

Οι πρωταθλητές του Αθλητικού Συλλόγου Χερσονήσου συνέχισαν τις εξαιρετικές τους επιδόσεις κερδίζοντας ένα χρυσό, δύο αργυρά και ένα χάλκινο μετάλλιο.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Αντώνης Γραμματικάκης κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία Εφήβων Τull 3Danκαι μετά από έξι συγκλονιστικούς αγώνες ,το αργυρό μετάλλιο στην κατηγορία Μάχες -63 kgr Εφήβων.

Η εξαιρετική του εμφάνιση του χάρισε και τον τίτλο του πολυτιμότερου παίχτη (MVP), στην κατηγορία του στο σύνολο της διοργάνωσης.

Η Λευκοθέα Μαραζάκη ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου στην κατηγορία Νεανίδων Tull 3Dan και επίσης κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία Ομαδικά Tull των Nεανίδων.

Τους αθλητές του Δημήτρη Στασινόπουλου περίμενε πλήθος κόσμου στο αεροδρόμιο για να τους απονείμει τα εύσημα για τις επιτυχίες τους. «Νιώθω μεγάλη χαρά, υπερηφάνεια και δικαίωση για τους κόπους μου, για την Ελλάδα και τον τόπο μου, για όλους όσοι με στήριξαν. Είναι το αποτέλεσμα μιας προσπάθειας χρόνων, υπομονής και επιμονής. Το βραβείο του MVP ήταν ένα όνειρο που δεν πίστευα ότι θα το φτάσω. Έβλεπα παλιούς μεγάλους αθλητές, ινδάλματα μου που το έπαιρναν και πίστευα ότι δεν θα έχω ποτέ την τιμή να το πάρω. Και όμως έγινε…», τόνισε στην εκπομπή «Κρήτη Σήμερα» της Κρήτη TV και τον Γιώργο Παπαγιαννάκη ο Αντώνης Μαραζάκης.

Εμφανώς συγκινημένη από την ένθερμη υποδοχή, η Λευκοθέα Μαραζάκη πρόσθεσε: « Είναι πολύ μεγάλη η χαρά, μεγάλη η συγκίνηση. Δεν μπορείς να περιγράψεις τα συναισθήματα όταν βλέπεις όλους τους κόπους , τις προσπάθειες να γίνονται πραγματικότητα…».

«Tο υψηλό επίπεδο των αγώνων και το πλήθος των αθλητών που συμμετείχαν, κάνουν τις επιδόσεις των παιδιών ιδιαίτερα εντυπωσιακές και το σύλλογο μας πολύ υπερήφανο αφού οι αθλητές του συνέβαλαν στο μέγιστο βαθμό στην κατάκτηση της δεύτερης θέσης της Εθνικής Ελλάδος στην συνολική κατάταξη της διοργάνωσης.

Θερμά συγχαρητήρια από καρδιάς στους αθλητές μας και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στο προσεχές Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί τον Αύγουστο στην Βουλγαρία», αναφέρει σε ανακοίνωση του ο Αθλητικός Σύλλογος Χερσονήσου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News