Αθλητισμός

Μοίρασε… νοκ άουτ ο Ρεθυμνιώτης «Ρόκι»!

Πρώτος ο Στέλιος Τζωρτζινάκης στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kick Boxing στις κατηγορίες Εφήβων και Ανδρών

Θριαμβευτής αναδείχτηκε ο Στέλιος Τζωρτζινάκης στο Πανελλήνιο  kick boxing που έλαβε χώρα στην Αθήνα πριν λίγες μέρες, καθώς σε πέντε αγώνες τριών κατηγοριών κατάφερε πέντε νiκες με 4 νοκ άουτ και μια νίκη με ομόφωνη απόφαση.

Πρόκειται για μια μεγάλη επιτυχία όχι μόνο στην κατηγορία εφήβων αλλά και στην κατηγορία ανδρών αφού μετά από την απόφαση του αθλητή και του προπονητή του Νίκου Σαμψών, αποφάσισαν να αγωνιστούν και στην κατηγορία ανδρών με τον Στέλιο να βγάζει νοκ άουτ αθλητές ηλικίας 28 και 35 ετών με πολύ  εμπειρία και διακρίσεις στο παρελθόν…

Είναι ένα μεγάλο ταλέντο στο Ρέθυμνο επιβεβαιώνει τον προπονητή του αφού μερικά χρόνια πριν είχε προβλέψει ότι ο Ρεθυμνιώτης «Ρόκι» θα ανέβει στο πιο ψηλό βάθρο του κόσμου!

Ο Στέλιος Τζωρτζινάκης σε ηλικία μόλις 17,5 ετών έχει 47 επισήμους αγώνες στα βαρέα κιλά  με 44 νίκες στο ενεργητικό του είναι 4 φορές Παγκόσμιος πρωταθλητής στις επίσημες Ομοσπονδίες WKU KAI ISKA. Ταυτόχρονα κάθε χρόνο ανεβαίνει στο βάθρο ως  πρωταθλητής Ελλάδος. Φέτος συμμετείχε πρώτη φορά σε κύπελλο Ελλάδος και πλέον είναι κυπελλούχος Ελλάδος με την συνέχεια στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα να παίρνει σειρά σε επόμενο στόχο.. 

Όπως μας αναφέρει παρακάτω ο Προπονητής του Νίκος Σαμψών: «Ο Στέλιος μετά από μια προετοιμασία 4 μηνών με εξαντλητική προπόνηση μαζί μου αλλά και με την βοήθεια εξειδικευμένων γυμναστών από το γυμναστήριο Παλμός κατάφερε να πετύχει τον στόχο του που δεν ήταν μόνο η πρώτη θέση στην κατηγορία εφήβων αλλά και Ανδρών …

Να πούμε εδώ ότι κάθε αθλητής συνήθως αγωνίζεται σε μία κατηγορία και εμείς επιλέξαμε να αγωνιστούμε σε τρείς και μάλιστα και στους άνδρες, αυτό από μόνο του λέει πάρα πολλά αφού δεν έχει ξαναγίνει ποτέ τα τελευταία τουλάχιστον χρόνια, που εμείς αγωνιζόμαστε…

Πέντε αγώνες σε δύο μέρες με τον Στέλιο να αφήνει όλους τους θεατές με ανοικτό στόμα αφού δεν άφησε καθόλου περιθώριο στους αντιπάλους του να αντιδράσουν, μόλις χτυπούσε καμπανάκι ήθελε να τελειώσει τους αντιπάλους του όπως και έγινε …

Καταφέραμε αυτό που κανείς δεν πίστευε σε δυο αγωνιστικές μέρες γεμάτες ένταση και πίεση, αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον Αθλητή από το Ρέθυμνο που αποδεικνύει πλέον και  με αριθμούς σε Παγκόσμιους και πανελλήνιους τίτλους ότι  στην ιστορία του Ρεθυμνιώτικου Αθλητισμού είναι ο καλύτερος πρωταθλητής kick boxing που έχει αναδειχτεί ως τώρα….

Το μέλλον του ανήκει όπως του είπε και ο τελευταίος του αντίπαλος στην κατηγορία Κ1 Ανδρών που δεν περίμενε σε καμία περίπτωση το ΝΟΚ ΑΟΥΤ».

Επίσης ο κ. Σαμψών ευχαρίστησε όλους τους χορηγούς και τους υποστηρικτές που είναι δίπλα στην προσπάθεια του ίδιου και του αθλητή του Στέλιου Τζωρτζινάκη.

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια