Κοσμοσυρροή για το Run Greece Ηράκλειο

Αθλητισμός
Κοσμοσυρροή για το Run Greece Ηράκλειο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Ηράκλειο σήμερα γιορτάζει, χιλιάδες πολίτες συμμετέχουν στο Run Greece και στέλνουν το πιο δυνατό μήνυμα

Από νωρίς σήμερα το πρωί το Ηράκλειο ζει στους ρυθμούς του Run Greece, του αθλητικού γεγονότος της χρονιάς, στέλνοντας το πιο δυνατό μήνυμα με τις συμμετοχές να έχουν ξεπεράσει τις 4700 και μάλιστα από χθες να είναι sold out!

Την ξεχωριστή γιορτή του αθλητισμού διοργανώνουν ο Σ.Ε.Γ.Α.Σ. η Περιφέρεια Κρήτης – Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου, ο Δήμος Ηρακλείου και η Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Κρήτης, με επίσημο χορηγό της εκδήλωσης τα Σούπερ Μάρκετ Χαλκιαδάκης και τοπικούς χορηγούς τις Μινωικές Γραμμές, το Σύνδεσμο Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων Κρήτης και την Ένωση Επιχειρηματιών Ενοικιαζομένων Διαμερισμάτων και Δωματίων Ν. Ηρακλείου «Η Φιλοξένια».

Η στήριξη από τα Super Markets "Χαλκιαδάκης"

Για πρώτη φορά στην ιστορία του RUN GREECE Ηράκλειο, μια κρητική εταιρεία, τα Super Market Χαλκιαδάκης, αναλαμβάνει την επίσημη χορηγία της μεγαλύτερης διοργάνωσης μαζικού αθλητισμού στην πόλη μας.

Τα σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης, πάντα κοντά στον τοπικό αθλητισμό, υποστηρίζουν ενεργά και αποτελεσματικά μια μεγάλη γιορτή αθλητισμού, το RUN GREECE Ηράκλειο! Η πρώτη κρητική εταιρεία που γίνεται ο επίσημος χορηγός της διοργάνωσης, αναλαμβάνει να «υιοθετήσει» ένα σπίτι του Παιδικού Χωριού SOS Κρήτης, για έναν ολόκληρο χρόνο! Ταυτόχρονα, καλύπτοντας όλα τα έξοδα διατροφής μιας οικογένειας για έναν χρόνο, δίνει και μια ουσιαστική λύση σε ένα βασικό ζήτημα καθημερινότητας.

 

Ξεκίνησε αγώνας

Στις 10 το πρωί δόθηκε η εκκίνηση για τον αγώνα δρόμου 10 χιλιομέτρων. Η διαδρομή που διανύουν οι συμμετέχοντες είναι: Εκκίνηση από την οδό Σπύρου Μουστακλή (νότια πλευρά του Παγκρήτιου Σταδίου). Στη συνέχεια οι δρομείς εισέρχονται στην παραλιακή λεωφόρο και συγκεκριμένα στην οδό Ελ Βενιζέλου (πρώην Παναγιωτάκη) και στη συνέχεια στην οδό Σοφοκλή Βενιζέλου, με κατεύθυνση προς το “Τάλως”. Επί της οδού Σοφοκλή Βενιζέλου, πριν τον κυκλικό κόμβο της οδού Γιαμαλάκη, γίνεται αριστερή αναστροφή και οι δρομείς επιστρέφουν με κατεύθυνση προς το Παγκρήτιο Στάδιο, πάλι μέσω των οδών Σοφοκλή Βενιζέλου, Ελευθερίου Βενιζέλου και Σπύρου Μουστακλή. Οι δρομείς εισέρχονται στο Παγκρήτιο Στάδιο από τη Θύρα 9 (βορειοανατολική), διανύουν 300μ εντός του Σταδίου και εξέρχονται από το Στάδιο από τη Θύρα 13 (νοτιοανατολική). Στη συνέχεια διανύουν για ακόμα μια φορά την παραπάνω διαδρομή, εισέρχοται στο Παγκρήτιο Στάδιο πάλι από τη Θύρα 9 και θα τερματίσουν τον αγώνα μέσα στο Παγκρήτιο Στάδιο, στο κέντρο της ευθείας των 100μ.

 

Στις 12 το μεσημέρι αναμένεται να ξεκινήσει ο αγώνας των 5 χιλιομέτρων. Η διαδρομή που θ’ ακολουθήσουν οι συμμετέχοντες είναι:

Εκκίνηση από την οδό Σπύρου Μουστακλή (νότια πλευρά του Παγκρήτιου Σταδίου). Στη συνέχεια οι δρομείς εισέρχονται στην παραλιακή λεωφόρο και συγκεκριμένα στην οδό Ελ Βενιζέλου (πρώην Παναγιωτάκη) και στη συνέχεια στην οδό Σοφοκλή Βενιζέλου, με κατεύθυνση προς το “Τάλως”. Επί της οδού Σοφοκλή Βενιζέλου, στο ύψος της οδού Χάνδακος, γίνεται αριστερή αναστροφή και οι δρομείς επιστρέφουν με κατεύθυνση προς το Παγκρήτιο Στάδιο, πάλι μέσω των οδών Σοφοκλή Βενιζέλου, Ελευθερίου Βενιζέλου και Σπύρου Μουστακλλή. Οι δρομείς εισέρχονται στο Παγκρήτιο Στάδιο από τη Θύρα 13 (νοτιοανατολική), διανύουν 250μ εντός Σταδίου και τερματίζουν τον αγώνα μέσα στο Παγκρήτιο Στάδιο, στο κέντρο της ευθείας των 100μ.

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News