O Α.Ο. Δαμάστας επίσημος πρεσβευτής στην Κρήτη για το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Αθλητισμός
O Α.Ο. Δαμάστας επίσημος πρεσβευτής στην Κρήτη για το «Χαμόγελο του Παιδιού»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τεράστια συνεργασία για το σωματείο που δείχνει το δρόμο του πολιτισμού και της κοινωνικής προσφοράς

Αναμφίβολα η Δαμάστα έχει φέρει έναν άλλο αέρα στο ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο. Πέρα από τις τέσσερις γραμμές των γηπέδων, είναι ένα σωματείο που διακρίνεται για τις κοινωνικές δράσεις.

Η συνεργασία με τον εθελοντικό οργανισμό «Χαμόγελο του Παιδιού» αποτελεί μια κορυφαία στιγμή για το σωματείο, που δείχνει το δρόμο του πολιτισμού και της κοινωνικής προσφοράς. Σήμερα ανακοινώθηκε ότι ο ΑΟ Δαμάστας θα είναι ο επίσημος πρεσβευτής του «Χαμόγελου του Παιδιού» για όλη την Κρήτη και αναφέρονται τα εξής:

"Ο ΑΟ Δαμάστας συνεχίζοντας να πρωτοπορεί, όχι μόνο μέσα στους αθλητικούς χώρους αλλά και έξω από αυτούς, προχώρησε σε μία μνημειώδη υπογραφή συνεργασίας για να επισφραγίσει το τεράστιο φετινό της έργο και παράλληλα να ανοίξει νέους δρόμους και ορίζοντες γι’ αυτό που με τόση πίστη, αγάπη και προσήλωση υπηρετεί τα τελευταία χρόνια.

Με κάθε επισημότητα ο πρόεδρος Αντώνης Παπαδάκης και το Δ.Σ. ανακοινώνουν σήμερα ότι για την ποδοσφαιρική περίοδο 2019-2020 ο Αθλητικός Όμιλος Δαμάστας θα είναι ο επίσημος πρεσβευτής του «Χαμόγελου του Παιδιού» για όλη την Κρήτη και συνοδοιπόρος, συνδιοργανωτής και υποστηρικτής όλων των αθλητικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων του «Χαμόγελου του Παιδιού» που έχουν προγραμματιστεί να γίνουν στο νησί μας ενώ οι δράσεις θα είναι αμφίπλευρες. Πιο συγκεκριμένα:

1) Το στάδιο της Δαμάστας θα γεμίσει σημαίες, πανό και banner με μηνύματα για το «Χαμόγελο του Παιδιού» και για ένα χρόνο θα ονομάζεται ως στάδιο «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

2) Παιδιά από το «Χαμόγελο του Παιδιού» θα παρακολουθούν αγώνες της Δαμάστας.

3) Ο Α.Ο. Δαμάστας θα μοιράσει ενδυματολογικό υλικό σε όλα τα παιδιά του «Χαμόγελου του Παιδιού».

4) Οι εμφανίσεις της ομάδας της Δαμάστας για το 2019-2020 θα διαφημίζουν το «Χαμόγελο του Παιδιού»

5) Θα γίνουν δύο κοινωνικές δράσεις με φιλανθρωπικό σκοπό και όλα τα τρόφιμα και τα είδη πρώτης ανάγκης που θα συγκεντρωθούν θα δοθούν προς ενίσχυση για το «Χαμόγελο του Παιδιού».

6) Θα προγραμματιστεί να γίνει μία συναυλία στη Δαμάστα το καλοκαίρι η οποία θα είναι αφιερωμένη στο «Χαμόγελο του Παιδιού» και όλα τα έσοδα θα δοθούν γι’ αυτό το σκοπό.

7) Σε συνεργασία με το κρητικό ραδιόφωνο Dias FM η Δαμάστα θα είναι βασικός υποστηρικτής μίας συναυλίας που θα γίνει στο Κηποθέατρο «Νίκος Καζαντζάκης» προς τιμήν των Αντώνη και Μιχάλη Φραγκιαδάκη, παρουσία σπουδαίων καλλιτεχνών όπως Ψαραντώνη, Βασίλη Σταυρακάκη κ.α.

8) Η Δαμάστα θα είναι βασικός υποστηρικτής στο φεστιβάλ ξεχασμένου παιχνιδιού που θα διοργανωθεί για άλλη μία χρονιά στο Ηράκλειο από το «Χαμόγελο του Παιδιού».

9) Όλες οι εισπράξεις από τους εντός έδρας αγώνες που θα δώσει η Δαμάστα στην Α1 Κατηγορία ΕΠΣΗ, θα διατεθούν για το «Χαμόγελο του Παιδιού».

10) Για να επισφραγίσουν την συνεργασία τους, Δαμάστα και «Χαμόγελο του Παιδιού» δημιούργησαν ένα καλαίσθητο σήμα με το μήνυμα "ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ", που θα συνοδεύει όλες τις κοινές τους δράσεις.

Η Δαμάστα αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει το «Χαμόγελο του Παιδιού» για την τιμή που της έχει κάνει και υποσχόμαστε ότι θα είμαστε χορηγοί, συνεργάτες και υποστηρικτές του τεράστιου έργου που επιτελεί αυτός ο οργανισμός τα τελευταία χρόνια σε όλη την Ελλάδα.

Ο πρόεδρος του Δ.Σ. του «Χαμόγελου του Παιδιού» κ. Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος έχει δεχτεί επίσημη πρόσκληση από τον πρόεδρο της Δαμάστας κ. Αντώνη Παπαδάκη για να παρακολουθήσει τη ρεβάνς της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου ΕΠΣΗ με αντίπαλο τον ΠΟΑ την Τετάρτη 17 Απριλίου. Την ίδια ημέρα θα έρθει στο γήπεδο αντιπροσωπεία από το «Χαμόγελο του Παιδιού» προκειμένου να διαθέσουν στον φίλαθλο κόσμο λαμπάδες και πασχαλινά είδη προς ενίσχυση του οργανισμού.

Τι είναι το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Το Χαμόγελο του παιδιού είναι εθελοντικός, μη κερδοσκοπικός οργανισμός που λειτουργεί στην Ελλάδα, με στόχο την προάσπιση των δικαιωμάτων των παιδιών και την αντιμετώπιση καθημερινών προβλημάτων τους. Η δράση του περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τη φιλοξενία παιδιών που βρίσκονται σε κίνδυνο, την τηλεφωνική υποστήριξή τους, προγράμματα συμβουλευτικής και κοινωνικής ένταξής του, την ενίσχυση οικογενειών που τελούν σε ένδεια, καθώς και τη διοργάνωση εκστρατειών ενημέρωσης ή πολιτιστικών και αθλητικών εκδηλώσεων.

O AO Δαμάστας δείχνει το δρόμο του υγιούς αθλητισμού, του πολιτισμού, του ευ αγωνίζεσθε και της κοινωνικής προσφοράς. Καλούμε όλους τους φορείς του ηρακλειώτικου ποδοσφαίρου, την ΕΠΣΗ και τα σωματεία να στηρίξουν το Χαμόγελο του Παιδιού και τις δράσεις του.

Να γίνουμε όλοι μια αγκαλιά για τα παιδιά. Γιατί μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά…

ΟΛΟΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ…"

Στις φωτογραφίες η διοίκηση της Δαμάστας με την κ. Μπομποδάκη Χρυσή, Συντονίστρια Κέντρου Άμεσης Κοινωνικής Επέμβασης Κρήτης για το "Χαμόγελο του Παιδιού"

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News