Ενέδρα θανάτου από χούλιγκανς στη Λαμία

Αθλητισμός
Ενέδρα θανάτου από χούλιγκανς στη Λαμία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στοιχεία από την δολοφονική επίθεση σε βάρος φιλάθλων που επέβαιναν σε ένα επιβατηγό αυτοκίνητο στα διόδια της Τραγάνας τα ξημερώματα της Παρασκευής (5/4), συλλέγουν οι άνθρωποι της Αστυνομίας. Πρόκειαται για σοβαρό αιματηρό επεισόδιο σε βάρος πέντε φιλάθλων της ΑΕΚ που σημειώθηκε γύρω στις 2:30’ τα ξημερώματα της Παρασκευής (5/4) στα διόδια της Τραγάνας επί της Εθνικής Οδού.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, ένα λεωφορείο και δύο μαύρα βανάκια μπλόκαραν στα διόδια της Τραγάνας το αυτοκίνητο μάρκας Opel corsa, στο οποίο επέβαιναν πέντε άτομα φίλοι της ΑΕΚ, που μετέβαιναν στις Σέρρες για το Final-four γυναικών Κυπέλλου στο βόλεϊ.

Τρεις από τους επιβαίνοντες εγκλωβίστηκαν στο αυτοκίνητο, ενώ οι άλλοι δύο πρόλαβαν και διέφυγαν στο σκοτάδι, καθώς η επίθεση σημειώθηκε γύρω στις 2:30’ τα ξημερώματα.

Περισσότερα από 100 – 120 άτομα άρχισαν να χτυπούν με ό,τι είχαν τους τρεις εγκλωβισμένους, ενώ ένας από τους δράστες κατάφερε τρεις μαχαιριές στο μηρό και μία στην κοιλιακή χώρα στον έναν φίλαθλο.

Ο τελευταίος παραμένει νοσηλευόμενος στο Νοσοκομείο Λαμίας για παρακολούθηση, καθώς σύμφωνα με το ρεπορτάζ, έχασε πολύ αίμα, ωστόσο η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία. Ομοίως και για τους άλλους δύο που έφεραν πολλαπλά θλαστικά τραύματα σε όλο τους το σώμα, οι εξετάσεις τους όμως ήταν καλές και πήραν ήδη εξιτήριο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την Αστυνομία επρόκειτο για οπαδούς του Ολυμπιακού που είχαν και εκείνοι προορισμό τις Σέρρες για τον αγώνα ΑΕΚ-Ολυμπιακού και ταξίδευαν νύχτα.

Από τη μανία των χούλιγκανς, δε γλύτωσε ούτε το αυτοκίνητο Opel Corsa το οποίο πυρπόλησαν καταστρέφοντάς το ολοκληρωτικά, όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες.

Ευτυχώς δεν κινδυνεύει η ζωή κανενός σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News