Στην τελική ευθεία ο ΟΦΗ, οριστικά εκτός ο Σακόρ!

Ποδόσφαιρο
Στην τελική ευθεία ο ΟΦΗ, οριστικά εκτός ο Σακόρ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δουλειά στην τακτική από το Χάιμε Βέρα και τους παίκτες

Ανεβάζουν “στροφές” στον ΟΦΗ για το σαββατιάτικο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, όπου η νίκη είναι μονόδρομος.

Στην ομάδα του Ηρακλείου παρακολουθούν τις εξελίξεις για την αναδιάρθρωση, όμως ταυτόχρονα παραμένουν απόλυτα συγκεντρωμένοι στο αγωνιστικό “μέτωπο”.

Στην ομάδα του Ηρακλείου,  έχουν ανοιχτές... κεραίες για τις οριστικές εξελίξεις στο θέμα της αναδιάρθρωσης, αλλά την ίδια ώρα δεν εφησυχάζουν. Ούτως ή άλλως, ακόμη κι αν υποβιβαστούν λιγότερες ομάδες, η κατάκτηση των τριών βαθμών είναι επιτακτική ανάγκη κόντρα στους Ηπειρώτες.

Στη σημερινή προπόνηση ο Χάιμε Βέρα έριξε το βάρος στην τακτική, δουλεύοντας με τους ποδοσφαιριστές στο μεσοεπιθετικό κομμάτι. Ο Χιλιανός τεχνικός έδωσε συγκεκριμένες κατευθύνσεις, ενώ οριστικοποιήθηκαν τα δεδομένα σε ότι αφορά τους τραυματίες.

Ο Βαγιεμπά Σακόρ έκανε θεραπεία για ακόμη μία μέρα και έχει τεθεί νοκ-άουτ, όπως και ο Δεληγιαννίδης που επίσης δεν προπονήθηκε. Στο… απουσιολόγιο είναι και ο Ναμπί που συνεχίζει ατομικό πρόγραμμα, όπως και ο τιμωρημένος Ποτουρίδης.

Αποχώρησε ο Στρέζος

Στο μεταξύ, ένα νέο πρόβλημα παρουσιάστηκε σήμερα, καθώς ο Γιώργος Στρέζος αποχώρησε από το πρόγραμμα λίγο πριν το τέλος. Ο τερματοφύλακας της ομάδας του Ηρακλείου ένιωσε ενοχλήσεις στον προσαγωγό και η κατάσταση του θα εκτιμηθεί ξανά αύριο. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News