Συνάντηση με σημαντικά θέματα για Ερασιτέχνη ΟΦΗ και Αρναουτάκη

Αθλητισμός
Συνάντηση με σημαντικά θέματα για Ερασιτέχνη ΟΦΗ και Αρναουτάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αντιπροσωπεία της διοίκησης επισκέφθηκε τον Περιφερειάρχη Κρήτης

Αντιπροσωπεία του Ερασιτέχνη ΟΦΗ είχε σήμερα συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρο Αρναουτάκη, με την ατζέντα της συζήτησης να περιλαμβάνει σημαντικά θέματα.

Οι άνθρωποι του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, ενημέρωσαν τον Περιφερειάρχη για την αναβάθμιση των εγκαταστάσεων του συλλόγου, όπως το κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου, αλλά και την αξιοποίηση του γηπέδου, που βρίσκεται στην περιοχή της Αμμουδάρας.

Ο Περιφερειάρχης άκουσε με προσοχή την ενημέρωση από τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Γιάννη Δανδάλη για την προσπάθεια που κάνει η ομάδα βόλεϊ του ΟΦΗ, ώστε να ανέβει στην Α1 κατηγορία και τις νέες προοπτικές που ανοίγονται στην Κρήτη, εφ' όσον ο ΟΦΗ βρεθεί τη νέα περίοδο, στην μεγάλη κατηγορία του Ελληνικού βόλεϊ, ως μοναδικός εκπρόσωπος της Κρήτης, στην πρώτη κατηγορία.

Πάνω σε αυτό, έγινε εκτενής αναφορά, για την αναβάθμιση του κλειστού γυμναστηρίου, που πρέπει να γίνει, προκειμένου ο ΟΦΗ, να μπορέσει να το χρησιμοποιήσει σε περίπτωση που βρίσκεται του χρόνου στην Α1.

Ακόμη, ο Περιφερειάρχης Κρήτης και οι άνθρωποι του Ερασιτέχνη ΟΦΗ συζήτησαν τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσουν για την αξιοποίηση του γηπέδου της Αμμουδάρας και την αθλητική κυψέλη που θέλει να δημιουργήσει εκεί ο ΟΦΗ.

Οι δυο πλευρές ανανέωσαν το ραντεβού τους, για μια νέα συνάντηση, που θα γίνει το επόμενο διάστημα.

Εκ μέρους του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, ο πρόεδρος του συλλόγου Γιάννης Δανδάλης ανέφερε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη, γιατί είναι κοντά στον αθλητισμό του τόπου. Ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ είναι ένα από τα μεγαλύτερα σωματεία στην Ελλάδα, με 1500 αθλητές και 8 αθλήματα στις τάξεις του. Τον ευχαριστώ, γιατί είναι δίπλα μας, στην προσπάθεια που κάνουμε».

Εκ μέρους του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, στην συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Κρήτης, παραβρέθηκαν εκτός από τον πρόεδρο Γιάννη Δανδάλη, ο αντιπρόεδρος Παν. Αντωνακάκης, ο Γεν. Αρχηγός Νίκος Τσαμπουράκης, ο ταμίας Κώστας Βαρβεράκης και το μέλος του Δ.Σ. και υπεύθυνος της περιουσίας του ΟΦΗ, Αντώνης Κοτσιφάκης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News