Πειθαρχική δίωξη στον ΟΦΗ για πρόστιμο… φάντασμα λόγω φαξ!

Ποδόσφαιρο
Πειθαρχική δίωξη στον ΟΦΗ για πρόστιμο… φάντασμα λόγω φαξ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απίστευτο κι όμως… ελληνικό στο ποδόσφαιρο του 2019

Το ποδόσφαιρο στη χώρα μας ταλανίζεται από διάφορα μεγάλα και μικρά προβλήματα, όμως αυτό που συνέβη στον ΟΦΗ είναι απίστευτο κι όμως… ελληνικό.

Η κρητική ΠΑΕ κλήθηκε σε απολογία από το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο για την ερχόμενη Παρασκευή, μετά από δίωξη του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα.

Αιτία είναι ένα πρόστιμο που δεν κοινοποιήθηκε ποτέ στην ομάδα του Ηρακλείου λόγω… φαξ. Συγκεκριμένα, για τα χρηματικά πρόστιμα ενημερώνονται οι ΠΑΕ από την ΕΠΟ, που χρησιμοποιεί ακόμη το φαξ για τα σχετικά έγγραφα.

Εκείνη τη μέρα λοιπόν υπήρχε η πολύωρη διακοπή ρεύματος στις περισσότερες περιοχής του Ηρακλείου, με αποτέλεσμα στον ΟΦΗ να μην ενημερωθούν ποτέ για το πρόστιμο τω 5 χιλιάδων ευρώ, που αφορά το εντός έδρας παιχνίδι με τη Λαμία.

Μετά τη σημερινή εξέλιξη, οι άνθρωποι της διοίκησης φρόντισαν για την πληρωμή του συγκεκριμένου ποσού, κάτι που θα αναφέρουν φυσικά με τις σχετικές αποδείξεις στην εκδίκαση της Παρασκευής.

Η κλήση σε απολογία για τον ΟΦΗ αναφέρει: «Με την παρούσα μας, σας διαβιβάζουμε την υπ’ αριθμ. πρωτ. 14200/3-4-2019 Πειθαρχική Δίωξη του Αναπληρωτή Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, καλώντας σας συνάμα, όπως παραστείτε ενώπιον μας, κατά την εκδίκασή της, η οποία προσδιορίσθηκε, κατά την ημερομηνία της 5ης-4-2019, ημέρα Παρασκευή, και ώρα 11:00».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News