Σε ετοιμότητα για μία ακόμη επιτυχία η Μικτή Νέων του Ηρακλείου

Ποδόσφαιρο
Σε ετοιμότητα για μία ακόμη επιτυχία η Μικτή Νέων του Ηρακλείου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για την αναμέτρηση με τα Δωδεκάνησα

Η Μικτή Νέων του Ηρακλείου θέλει να πανηγυρίσει άλλη μια σπουδαία πρόκριση και σήμερα ολοκλήρωσε την προετοιμασία για την προημιτελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων.

Αντίπαλος στους «8» τα Δωδεκάνησα, με τη νοκ-άουτ αναμέτρηση να διεξάγεται την Τετάρτη (3/4) στο γήπεδο της Βάρης στις 12 το μεσημέρι.

Στόχος των Νέων της ΕΠΣ Ηρακλείου είναι να βρεθούν για άλλη μια χρονιά στο Final Four, που θα πραγματοποιηθεί φέτος στο Βόλο από 1 ως 5 Μαΐου.

Η τελευταία προπόνηση έγινε σήμερα στο γήπεδο του ΕΓΟΗ και μοναδικός απών είναι ο Γιώργος Γωνιωτάκης, που έχει τεθεί νοκ-άουτ λόγω ίωσης.

Ο Ενωσιακός προπονητής, Γιάννης Χατζησεβαστός επέλεξε για την 18αδα τους εξής ποδοσφαιριστές: Τσαμαντιώτης, Αναστασιάδης, Θεοδωράκης, Κόκκας, Τσακόνι, Ματαλλιωτάκης, Ανδρουλάκης (Κανάρια), Ψιμόπουλος (Νέοι Εργοτέλη), Σταυρουλάκης (Νέοι Μινωικής), Καρδουλάκης (Ηρόδοτος), Ζηδιανάκης, Μαρκατάτος, Παχάκης, Λιανέρης (Λίντο), Ιατράκης (Ασίτες), Κουτεντάκης (ΑΟ Τυμπακίου), Βασιλάκης (Κεραυνός), Βλαχάβας (Ελπίδες Ηροδότου).

Η αποστολή αναχωρεί απόψε το βράδυ ακτοπλοΐκώς, ενώ θα καταλύσει αύριο στο ξενοδοχείο «Emmantina» στη Γλυφάδα.

Την αποστολή συνοδεύουν τόσο ο προπονητής της Μικτής Νέων ΕΠΣΗ Γιάννης Χατζησεβαστός, όσο και ο τεχνικός των Παίδων Αντώνης Φραγκάκης, μαζί με τους κ.κ. Βαγγέλη Παπαγγελή, Γιώργο-Πλούταρχο Κουτεντάκη από την Επιτροπή Μικτών Ομάδων και τον φροντιστή Μάρκο Κλουβιδάκη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News