Ο ΟΦΗ με την πρόκληση μιας πορείας πρωταθλητισμού

Απόψεις
Ο ΟΦΗ με την πρόκληση μιας πορείας πρωταθλητισμού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

-Ο ΟΦΗ είναι ΟΦΗ και η αποστολή του στον Άρη, καλείται να δείξει την αποφασιστικότητά της του για το καλύτερο αποτέλεσμα. Με προσήλωση στον στόχο της βαθμολογική συγκομιδής.

Για την κρητική ομάδα σε αυτές τις πέντε αγωνιστικές που απομένουν, είναι μονόδρομος ο συντονισμός σε μια πορεία πρωταθλητισμού, που θα προσθέτει τους πόντους και θα την ψηλώσουν σωτήρια στον βαθμολογικό πίνακα.

Αυτή τη φορά έχουν μαζί τους την αύρα από την μαχητική έκφραση της ΠΑΕ, με όσα έκανε ο πρόεδρος Μιχάλης Μπούσης στις διεκδικήσεις δικαίου, την επιβεβαίωση της τελευταίας νίκης επί του Λεβαδειακού αλλά και μια ωραία παράδοση στην έδρα του Άρη με τις πέντε αποδράσεις από τη συμπρωτεύουσα επί επαγγελματικού ποδοσφαίρου...

Η δήλωση του "αλενατόρε" ότι "ο ΟΦΗ  είναι μια ομάδα που μάχεται για την σωτηρία, έχει δυναμική αλλά δυστυχώς δίνει αγώνα ζωής και θανάτου", σαφώς και υποδεικνύει ότι πρώην ομάδα του μπορούσε να είχε ήδη πετύχει σαφώς περισσότερα.

-Και το βλέμμα μας σήμερα με τον ΠΑΣ στη Λιβαδειά… Η καυτή περίοδος «ο θάνατος σου η ζωή μου» έχει σημάνει εκκωφαντικά.

-Εντάξει, το έχουμε εμπεδώσει, όπως τόσα άλλα που αλλάζουν ζόρικα τη ζωή μας… Οι κακές συνήθειες που εξαρτούσαν το ποδόσφαιρο τα παλαιότερα χρόνια από τις κυβερνήσεις μέσω του τότε κρατικού ΟΠΑΠ, βρήκαν νέα θέση στη ποδοσφαιρική μας πραγματικότητα, μέσα από τα χρήματα της κρατικής τηλεόρασης. Τόσο απλά… και κρατικοδίαιτα!

-Κι όπως έγραφε ο παλιός μας φίλος ο Λένιν «ένα βήμα μπρος και δύο βήματα πίσω» αν και άλλο εννοούσε…

-Άνευ ουσίας «απαγορευτικό» από Βασιλειάδη για την Ξάνθη (Έχει δίκιο ο ΠΑΟΚ, που το λέει)

-Η ΔΗΛΩΣΗ: «Θεωρώ ότι τα 280 εκατομμύρια ευρώ ή όποιο άλλο ποσό κοντά σε αυτό είναι υπερβολή από την πλευρά της Ρεάλ Μαδρίτης. Είναι χρήματα που δεν αξίζουν ούτε ο Μέσι ούτε ο Κριστιάνο» (Ριβάλντο για τα συμβόλαια της νέας εποχής, με αφορμή τη μεταγραφή του Μπαμπέ).

-Μην πείτε ότι το αγόρι με τα μακριά μαλλιά και τα μαύρα μάτια, ο «Σκίλζι» που είναι η μασκότ του Euro 2020, δεν είναι βγαλμένο από τα υλικά της virtual εποχής, που θέλουν να φέρουν την ανθρωπότητα; Άτεχνο πάντως…

Το ποδόσφαιρο έχει τη δυναμική. Ιδού η ανάρτηση από τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Σταύρο Καλαφάτη: "Στον αγώνα με τη Λετονία η εθνική των γειτόνων μας εμφανίζεται με το όνομα «Μακεδονία» Και το γήπεδο στο οποίο παίζουν «Φίλιππος ο Β’». Και όμως..."

-«Η ψυχή που μπορεί να μιλήσει με τα μάτια, μπορεί και να φιλήσει με το βλέμμα». Η νέα ερωτική ανάρτηση του Τσιτσιπά, στο twitter, προκάλεσε (ξανά) πολλά σχόλια.

-Αλλαγή σκυτάλης από 1η Απριλίου στην προεδρία της ΕΠΣ Ρεθύμνου, όπως ήταν συμφωνημένο από τις εκλογές της 27ης Μαρτίου που ανέδειξαν την παρούσα διοίκηση. Έτσι ο πρόεδρος Γιώργος Δασκαλομαρκάκης περνάει στη θέση του αντιπροέδρου και ο αντιπρόεδρος Τίτος Χνάρης θα είναι ο νέος πρόεδρος του ρεθεμνιώτικου ποδοσφαίρου.

Από τις 25 του Μάρτη, «ημέρα εθνικής απελευθέρωσης και ανεξαρτησίας», όπως ανέφερε στις δηλώσεις του, νέος πρόεδρος της ΕΠΣ Ρεθύμνου είναι ο Μιχάλης Βοσκάκης.

-Τα περίφημα τηλεοπτικά σποτ του ημιμαραθωνίου Αρκαλοχωρίου, που συνεγείρουν το πανελλήνιο, ενδέχεται να συνεχιστούν με πρωταγωνιστή πρόσωπο του ποδοσφαίρου που «γράφει» μοναδικά μπροστά στις κάμερες! Οι δημιουργοί, έχουν ήδη βάλει κάτω τα σχέδιά τους!

-Δεν αποκλείεται μετά την απόφαση των τηλεθεατών να κρατήσουν στο παιχνίδι τον Σπύρο και τον Τόνι, αφήνοντας εκτός Survivor τον Πάτρικ Ογκουνσότο, ο Νιγηριανός φίλος μας, να τους δώσει κρητική απάντηση, μέσα από τις τηλεοπτικές οθόνες και το διαδίκτυο.

-Πολύ θλιβερό αυτό που γίνεται με την εθνική μας ομάδα, όταν η έδρα που αξίζει να έχει, μπαίνει στη ρουλέτα των προσωπικών αντιμαχιών ιδιοκτητών ΠΑΕ, των πολιτικών και εθνικών μας θεμάτων και εν γένει μετατρέπεται σε αντικείμενο κατινοκουβέντας από πανελίστες πρώην διεθνείς ποδοσφαιριστές, που προφανώς θέλουν την εύνοια του ενός «big» έναντι του άλλου…

Δείγμα εποχής!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News