MVP ο Αντετοκούνμπο στη νίκη των Μπακς επί των Κλίπερς

Αθλητισμός
MVP ο Αντετοκούνμπο στη νίκη των Μπακς επί των Κλίπερς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λίγο πριν το τέλος ο Έλληνας διεθνής γύρισε το πόδι του σε μια ανύποπτη φάση…

Μόλις δύο νίκες στα εναπομείναντα έξι ματς χρειάζονται πλέον οι Μπακς για να εξασφαλίσουν και μαθηματικά το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στα playoffs. Αυτή τη φορά επικράτησαν 128-118 των Κλίπερς στο Μιλγουόκι βάζοντας τέλος στο νικηφόρο σερί έξι αγώνων που «έτρεχαν».

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε μια ακόμη εμφάνιση MVP έχοντας 34 πόντους με 12/14 βολές, 8-12 δίποντα και 2/6 τρίποντα, καθώς επίσης 9 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 1 κλέψιμο, 1 τάπα και μόλις 1 λάθος σε 32 λεπτά. Ωστόσο 7:46 πριν το τέλος γύρισε το πόδι του σε μια ανύποπτη φάση και φάνηκε να τραυματίζει τον ίδιο αστράγαλο που είχε χτυπήσει και στο ματς με τους Σίξερς στις 17 Μαρτίου. Ο ίδιος δεν επέστρεψε στο παιχνίδι και μετά το ματς δήλωνε «νιώθω καλά», ωστόσο είναι λογικό να ζώνουν τα φίδια τους Μπακς, καθώς τα playoffs πλησιάζουν.

Ο Κρις Μίντλετον με 39 πόντους, 9 ριμπάουντ και 5 ασίστ ήταν επίσης σε φοβερό βράδυ, ενώ από 15 πόντους πέτυχαν οι Έρικ Μπλέντσο και Στέρλινγκ Μπράουν για τα «ελάφια», που έπαιξαν ξανά χωρίς τους τραυματίες Μίροτιτς, Μπρόγκντον, Γκασόλ και ΝτιΒιντσέντζο. Ο Σάι Γκίλτζους-Αλεξάντερ με 21 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ για τους Κλίπερς, που έπαιξαν χωρίς τον τραυματία Πάτρικ Μπέβερλι, ενώ ξεκούρασαν τον Λου Γουίλιαμς.

Πηγή: sport-fm.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News