Διεκδικεί το δίκαιο σήμερα στην επιτροπή εφέσεων ο ΟΦΗ

Ποδόσφαιρο
Διεκδικεί το δίκαιο σήμερα στην επιτροπή εφέσεων ο ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στις 6 το απόγευμα έχει προγραμματιστεί η ακροαματική διαδικασία

Στις δικαστικές αίθουσες μεταφέρεται σήμερα όλο το ενδιαφέρον για τον ΟΦΗ, καθώς στις 6 το απόγευμα είναι προγραμματισμένη στην αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ η εκδίκαση για την έφεση της ομάδας του Ηρακλείου.

Οι Κρητικοί ζητούν δικαιοσύνη για την πρωτόδικη ποινή υποβιβασμού και είναι έτοιμοι απ’ όλες τις πλευρές.

Μία εβδομάδα μετά την αναβολή, στόχος τους είναι σήμερα να πραγματοποιηθεί κανονικά η ακροαματική διαδικασία και η υπόθεση να προχωρήσει χωρίς άλλη χρονοτριβή.

Οι διοικούντες την κρητική ΠΑΕ θα δώσουν και πάλι δυναμικό “παρών” στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, όπου θα βρεθεί ξανά ο πρόεδρος Μιχάλης Μπούσης και τα υπόλοιπα στελέχη. Άλλωστε, τα περισσότερα μέλη της διοίκησης ήταν χθες μαζί στην Αρκαδία, όπου έγινε η κηδεία του παππού των Μιχάλη Μπούση και Άντζελο Παλυβού. Μένει να ξεκαθαρίσει σήμερα ποιοι θα παρευρεθούν στα γραφεία της ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας στο Γουδή.

Το νομικό επιτελείο έχει προετοιμαστεί κατάλληλα ήδη από την προηγούμενη φορά, ενώ είχε τον χρόνο να εστιάσει σε κάποιες σημαντικές λεπτομέρειες. Όπως είναι γνωστό, ο δικηγόρος της ομάδας, Ιάσων Παπαστεφανάκης, έχει πλαισιωθεί από τον Αργύρη Λίβα, που έχει μεγάλη εμπειρία σ’ αυτού του είδους τα ποδοσφαιρικά θέματα, και τον διδάκτορα της Νομικής, Λεωνίδα Κοτσαλή. Μάλιστα, ο τελευταίος αναμένεται να αναλάβει την αγόρευση ενώπιον της Έδρας στη σημερινή διαδικασία.

Στις τάξεις του ΟΦΗ επιθυμούν να βγει η απόφαση το συντομότερο δυνατό και αισιοδοξούν για αίσια έκβαση, ώστε η ομάδα να συνεχίσει απερίσπαστη την αγωνιστική της προσπάθεια, αν είναι δυνατόν ακόμη και πριν από την αναμέτρηση με τον Άρη την ερχόμενη Κυριακή, με την αισιοδοξία ότι η υπόθεση θα έχει αίσια έκβαση.

Παρόντες και τοπικοί φορείς

Ο ΟΦΗ θα έχει σήμερα και τη συμπαράσταση των τοπικών φορέων της Κρήτης και του Ηρακλείου. Συγκεκριμένα, στην ΕΠΟ θα δώσει το “παρών” ο περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης και ο δήμαρχος Βασίλης Λαμπρινός, ενώ είναι πιθανό να παρευρεθούν και κάποιοι βουλευτές.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News