default-image

Εγκαινιάστηκε το γήπεδο- στολίδι της Τότεναμ αξίας 1 εκ. λιρών, δείτε τα videos

Αθλητισμός
Εγκαινιάστηκε το γήπεδο- στολίδι της Τότεναμ αξίας 1 εκ. λιρών, δείτε τα videos

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Περισσότεροι από 25.000 φίλαθλοι της Τότεναμ στον αγώνα Κ18 των «σπιρουνιών» απέναντι στην Σαουθάμποτον…

Για δύο χρόνια αναγκάστηκε να ξενιτευτεί και να μετακομίσει στο "Γουέμπλεϊ" μέχρι να ολοκληρωθεί το παλάτι της, που το συνολικό του κόστος έφτασε το 1.000.000.000 λίρες, όμως τώρα το όνειρο έγινε πραγματικότητα.

Αναφερόμαστε στο νέο γήπεδο της Τότεναμ, το νέο "Γουάιτ Χαρτ Λέιν", με την ομάδα του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο να το εγκαινιάζει επίσημα στις 3 Απριλίου στο ματς πρωταθλήματος απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας αλλά το test event να γίνεται νωρίτερα.

Συγκεκριμένα, το απόγευμα της Κυριακής (24/3), καθώς άνοιξε τις πύλες του και υποδέχτηκε πάνω από 25.000 φίλους της Τότεναμ που βρέθηκαν στις εξέδρες για να δουν διά ζώσης τον αγώνα της Τότεναμ Κ18 απέναντι στην αντίστοιχη της Σαουθάμπτον.

Παρόντες στις εξέδρες για την ιστορική αυτή στιγμή, τον πρώτο χρονικά αγώνα στο νέο γήπεδο της Τότεναμ, ήταν επίσης ο τεχνικός των "σπιρουνιών" Μαουρίτσιο Ποτσετίνο αλλά και ο πρόεδρος Ντάνιελ Λέβι. Όσο για τον πρώτο παίκτη που βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα στο νεότευτο γήπεδο, αυτός ήταν ο Μπένετ, που έκανε το 1-0 κόντρα στην Σαουθάμπτον, με το φινάλε να βρίσκει τους Λονδρέζους να πανηγυρίζουν τη νίκη με σκορ 3-1.

"Αισθανόμαστε ολοι το ίδιο. Είναι τόσο συναρπαστικό. Είχα το ίδιο συναίσθημα την τελευταία ημέρα που αφήσαμε το Γουάιτ Χαρτ Λέιν. Κλαίγαμε. Το ίδιο συναίσθημα τώρα στο νέο στάδιο. Σχεδόν κλαίμε.

Είναι το νέο μας σπίτι αλλά θα δημιουργήσουμε ένα νέο σπιτικό και αυτό είναι διαφορετικό. Το Γουάιτ Χαρτ Λέιν ήταν μαγικό αλλά αισθάνομαι πως αυτό το νέο στάδιο είναι το καλύτερο στον κόσμο. Πιστεύω πραγματικά πως το μέλλον του συλλόγου θα είναι φανταστικό", δήλωσε ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο από τις εξέδρες που του γηπέδου.

Δείτε videos που δημοσίευσαν φίλοι της Τότεναμ στα social media:

https://twitter.com/AdamPhilbrook1/status/1109817186489679872
https://twitter.com/Ian19731/status/1109826470103388166

To πρώτο γκολ της Τότεναμ...

Η Κ18 της Τότεναμ υποδέχτηκε λοιπόν την Σαουθάμπτον στο παρθενικό παιχνίδι στο νέο γήπεδο και ο 17χρονος Λόιντ Μπένετ με άψογο πλασέ, είναι αυτός που πέτυχε το πρώτο γκολ στην νέα έδρα των «spurs».

https://twitter.com/SpursOfficial/status/1109836665227481089
Με τους θρύλους της Ίντερ και ο Καραγκούνης

Η Τότεναμ εγκαινιάζει το νέο της γήπεδο το Σάββατο 30 Μαρτίου με ένα φιλικό ανάμεσα στους θρύλους της ομάδας και εκείνους της Ίντερ. Με τους «νερατζούρι» θα αγωνιστεί και ένας δικός μας άνθρωπος, με καριέρα τόσο στην Ιταλία όσο και στην Αγγλία, ο Γιώργος Καραγκούνης.

«Είναι ιδιαίτερα μεγάλη τιμή να συμμετέχω στην ομάδα θρύλων της Ίντερ, η οποία θα αγωνιστεί απέναντι στην ομάδα θρύλων της Τότεναμ με αφορμή τα εγκαίνια του νέου σταδίου της το ερχόμενο Σάββατο 30 Μαρτίου», έγραψε ο «τυπάρας» στο Instagram.

Πηγή: sport24.gr 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News