Λευτέρης Αυγενάκης: Αθλητισμός για τους πολλούς

Αθλητισμός
Λευτέρης Αυγενάκης: Αθλητισμός για τους πολλούς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο πλαίσιο των θεματικών εκδηλώσεων από τον Λευτέρη Αυγενάκη η ημερίδα για τον αθλητισμό στις Αρχάνες

Στο πλαίσιο των θεματικών εκδηλώσεων της πρωτοβουλίας «Η Αλλαγή που Αξίζουμε» από τον Γραμματέα ΠΕ της ΝΔ – Βουλευτή Ηρακλείου κ. Λευτέρη Αυγενάκη, στο νομό Ηρακλείου πραγματοποιήθηκε εκδήλωση στο Παλαιό Δημοτικό Σχολείο Αρχανών.

Σημείο αναφοράς ήταν η παρουσία ως ομιλητή του προέδρου της ΕΠΣΗ Νίκου Τζώρτζογλου. Η εκδήλωση μάλιστα αποτέλεσε προάγγελο της επίσημης υποψηφιότητάς Τζώρτζογλου στις βουλευτικές εκλογές με τη Νέα Δημοκρατία, με τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Ηρακλείου κ. Καρκανάκη να τον αναγγέλει ως υποψήφιο βουλευτή.

Ο οικοδεσπότης Λευτέρης Αυγενάκης σημείωσε: «Στόχος της Νέα Δημοκρατία είναι μέσα από τον αθλητισμό να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής όλων των πολιτών και κυρίως να προετοιμάσουμε καλύτερους πολίτες για την κοινωνία μας. Θέλουμε έναν αθλητισμό για τους πολλούς και κυρίως για την επόμενη γενιά. Γιατί όποιο δρόμο και αν διαλέξουν να ακολουθήσουν στη ζωή τους τα νέα παιδιά, ο αθλητισμός θα τα βοηθήσει να τον περπατήσουν καλύτερα.». Άλλωστε η χθεσινή εκδήλωση είχε ως θέμα: «Ερασιτεχνικός και επαγγελματικόςαθλητισμός: διασφαλίζουμε το μέλλον του».

Μάλιστα λόγω της παρουσίας του κ. Τζώρτζογλου παραβρέθηκε σχεδόν σύσσωμο το Δ.Σ. της ΕΠΣ Ηρακλείου αλλά και η Επιτροπή Διαιτησίας. Επίσης το παρών έδωσαν εκπρόσωποι πολλών σωματείων του Ηρακλείου και αθλητικοί φορείς.

Ο κ. Τζώρτζογλου έκανε «επίθεση» στην κυβέρνηση και τον υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη και συγκεκριμένα «για τον τρόπο που αντιμετωπίζουν το επαγγελματικό και το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο»! Ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ είπε χαρακτηριστικά: «Δε μπορούμε να διοργανώσουμε ένα ντέρμπι και θέλουμε να διεκδικήσουμε και αγώνες της τελικής φάσης του Euro; Είδαμε τα πρόσφατα επεισόδια που προκαλούν μόνο θλίψη! Και κάτι ακόμη: 4000 σωματεία και χιλιάδες ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές δεν έχουν πάρει τα τελευταία χρόνια ούτε ευρώ στήριξης από την Πολιτεία»!

Στην εκδήλωση εκτός του κ. Τζώρτζογλου μίλησε και ο Ιάσων Φωτήλας, Αν. Τομεάρχης Υγείας ΝΔ και Βουλευτής Αχαΐας. Χαιρετισμός έγινε από τον ποδοσφαιρικό παράγοντα Μάνθο Πουλινάκη και το μέλος του Δ.Σ. του Γιούχτα Νίκο Στάθογλου ενώ τον επιχειρηματία Αντώνη Παπαδάκη που απουσίαζε στο εξωτερικό εκπροσώπησε η κυρία Στρατάκη Αμαλία

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News