Επικυρώθηκε η συμφωνία ΠΑΕ και Ερασιτέχνη ΟΦΗ για την παραχώρηση «Γεντί Κουλέ» και ΒΑΚ

Ποδόσφαιρο
Επικυρώθηκε η συμφωνία ΠΑΕ και Ερασιτέχνη ΟΦΗ για την παραχώρηση «Γεντί Κουλέ» και ΒΑΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνεδρίασαν από κοινού και αύριο υπογράφονται οι συμβάσεις

Οριστικοποιήθηκε η συμφωνία του Ερασιτέχνη με την ΠΑΕ ΟΦΗ για την παραχώρηση του γηπέδου «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» και του ΒΑΚ, μετά τη σημερινή κοινή συνεδρίαση των δύο πλευρών.

Ο Ερασιτέχνης επικύρωσε την παραχώρηση χρήσης του ΒΑΚ στην ΠΑΕ για 99 χρόνια και του «Γεντί Κουλέ» για 10 χρόνια, ενώ αύριο το μεσημέρι θα υπογραφούν οι σχετικές συμβάσεις.

Η κοινή ανακοίνωση των δύο πλευρών αναφέρει: «Ερασιτέχνης ΟΦΗ και ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 προχωρούν ενωμένοι. Με ένα κοινό όραμα, με ένα κοινό στόχο. Την ενδυνάμωση του ΟΦΗ, σε όλα τα επίπεδα. Το μήνυμα αυτό, αναδείχθηκε απο την συνάντηση που είχαν, οι δυο διοικήσεις, στα γραφεία του Ερασιτέχνη ΟΦΗ. Την Τρίτη (19/3) το μεσημέρι (1μμ) οι δυο πλευρές, θα υπογράψουν όπως αποφασίστηκε, συμφωνητικό το οποίο προβλέπει:

-Την παραχώρηση χρήσης, από τον Ερασιτέχνη ΟΦΗ στην ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, του Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου, για 99 χρόνια.

-Την παραχώρηση χρήσης, από τον Ερασιτέχνη ΟΦΗ στην ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, του γηπέδου Θεόδωρος Βαρδινογιάννης, για 10 χρόνια.

Τα συμφωνητικά κατοχυρώνουν τον Ερασιτέχνη ΟΦΗ σε θέματα ιδιοκτησίας και η συμφωνία προβλέπει την χρήση και αναβάθμιση των εγκαταστάσεων, από την πλευρά της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925.

Στην συνάντηση, που έγινε σε πολύ καλό κλίμα, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, Γιάννης Δανδάλης και ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Μιχάλης Μπούσης, συμφώνησαν ότι ο ΟΦΗ βγαίνει πιο δυνατός μέσα απο αυτήν την συμφωνία, η οποία έχει οφέλη και για τις δυο πλευρές. Να σημειωθεί ότι ο Μιχάλης Μπούσης, έγινε με χαρά μέλος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News