Ετοιμότητα και αισιοδοξία στη Μικτή Νέων για το ματς με την Αθήνα

Ποδόσφαιρο
Ετοιμότητα και αισιοδοξία στη Μικτή Νέων για το ματς με την Αθήνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας του Γιάννη Χατζησεβαστού

Η Μικτή Νέων του Ηρακλείου ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για τον αγώνα της Τετάρτης με αντίπαλο την ΕΠΣ Αθηνών, για την 3η φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων Κ16.

Αποφασιστικότητα και πίστη είναι τα κυρίαρχα στοιχεία, ενώ μοναδικό στόχος είναι η πρόκριση στην επόμενη φάση.

Ο Γιάννης Χατζησεβαστός αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα που προέκυψε την τελευταία στιγμή, καθώς ο Παχάκης τέθηκε εκτός λόγω τραυματισμού.

Στην 18μελη αποστολή μετέχουν οι Τσαμαντιώτης, Αναστασιάδης, Θεοδωράκης, Κόκκας, Τσακόνι, Ματαλλιωτάκης, Ανδρουλάκης (Κανάρια), Γωνιωτάκης (Ερμής Ατσαλένιου),  Ψιμόπουλος (Νέοι Εργοτέλη), Τρουλλινός, Σταυρουλάκης (Νέοι Μινωικής), Καρδουλάκης (Ηρόδοτος), Ζηδιανάκης, Μαρκατάτος, Λιανέρης (Λίντο), Ιατράκης (Ασίτες), Κουτεντάκης (ΑΟ Τυμπακίου) και Βασιλάκης (Κεραυνός).

Η συγκέντρωση της αποστολής θα γίνει απόψε στις 19:30 στο λιμάνι Ηρακλείου για την επιβίβαση στο πλοίο και την αναχώρηση για Πειραιά. Η αποστολή της Μικτής Νέων ΕΠΣΗ μετά την άφιξή της στην πρωτεύουσα, θα καταλύσει στο ξενοδοχείο «Emmantina» στην Γλυφάδα.

Την αποστολή συνοδεύουν τόσο ο προπονητής της Μικτής Νέων ΕΠΣΗ Γιάννης Χατζησεβαστός, όσο και ο τεχνικός των Παίδων Αντώνης Φραγκάκης, μαζί με τους κ.κ. Βαγγέλη Παπαγγελή, Γιώργο-Πλούταρχο Κουτεντάκη από την Επιτροπή Μικτών Ομάδων και ασφαλώς τον φροντιστή Μάρκο Κλουβιδάκη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News