Αναδιάρθρωση: Το σωστό και μέσα από ένα λάθος…

Απόψεις
Αναδιάρθρωση: Το σωστό και μέσα από ένα λάθος…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πάει και η αναδιάρθρωση, που έφερε στο τραπέζι και πλήρωσε κι ο λαός με διπλάσια ποσά τις "άστεγες" ΠΑΕ, με όλο το μεγαλείο του αθέμιτου ανταγωνισμού σε βάρος των ανταγωνιστών τους με εμπορική αξία;

Τί έγινε τώρα κύριε υφυπουργέ, δεν συντρέχει ο λόγος διάλυσης του επαγγελματικού πρωταθλήματος, όπως τότε;

Αλήθεια κι αυτή η "απαραίτητη προϋπόθεση" που είχε τεθεί  για να δοθεί το χρήμα από τη κρατική τηλεόραση;

Ζώντας σε αυτή τη χώρα, από καιρό είχαμε προβλέψει ότι αφού δεν θέλει την αναδιάρθρωση ο Ιβάν, η κυβέρνηση δεν θα την τολμούσε. Θυμάστε το μήνυμα του Μάκη Γκαγκάτση, ότι ο Ιβάν είπε «Είμαι αντίθετος με τη μείωση των ομάδων»; Και μετά το μήνυμα Τσίπρα στον υφυπουργό του;

Έτσι κι αλλιώς η αναδιάρθρωση αυτή ήταν μια αστεία ιστορία γεμάτη με αμελέτητα στοιχεία. Να πούμε δηλαδή, ότι ευτυχώς που δεν ήθελε το αφεντικό του ΠΑΟΚ;

Η ΕΠΣΗ πάντως για μια ακόμη φορά αποδείχτηκε (με τη γνωστή της επιστολή σε όλους τους φορείς, να μη γίνει αναδιάρθρωση), ότι είναι μπροστά από τα γεγονότα.

-Λέγεται ότι «ζυμώνεται» προώθηση σχεδίου για αλλαγές στις εξουσίες των «Ενώσεων» και εξουσία με ψήφο …απευθείας στα σωματεία. Στις πληροφορίες αυτές, λέγεται επίσης ότι μπορεί να γίνει με νόμο ή μέσω του καταστατικού της ΕΠΟ.

-Η πληροφορία πάντως εδώ και καιρό ότι το ελληνικό VAR θα έχει τον Γερμανό της από το καλοκαίρι, συσχετίζεται με τον ορισμό του Γερμανού Βελτς.

ΕΔΡΑ ΕΘΝΙΚΗΣ

Κινητικότητα

στη Λάρισα

Η Λάρισα θέλει σφόδρα να γίνει εκείνη έδρα της Εθνικής ομάδας και το προωθεί μετά το «φιάσκο» του στεγάστρου του Παγκρητίου και να φιλοξενηθεί η Εθνική στο «AEL FC Arena». Το ρεπορτάζ από τη θεσσαλική πόλη είναι σαφές μετά τη σύσκεψη  που έγινε την περασμένη Παρασκευή με τον Περιφερειάρχη, το δήμαρχο και άλλους αξιωματούχους της Θεσσαλίας με την παρουσία και του εκπρόσωπου της ιδιοκτησίας της «Γήπεδο ΑΕ» κ. Μίμης Τσακμακίδης. Ναι, μπορεί να έχει και προεκλογική υφή ως κίνηση, αλλά ετοιμάζονται να πάνε στον Γραμμένο.

 «…ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΙΝΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ…»

Ανησυχία για τον ελληνικό αθλητισμό

Η δήλωση του προέδρου της ΕΟΕ , Σπύρου Καπράλου, περικλείει πολλούς κινδύνους για τον ελληνικό αθλητισμό, μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου Βασιλειάδη και την καταγγελία της Ολυμπιακής Επιτροπής Η ΔΟΕ μπορεί να επιβάλλει διεθνή αποκλεισμό στον ελληνικό Αθλητισμό, μέχρι και απαγόρευση συμμετοχής στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκυο. Η δήλωση του κ. Καπράλου, που μιλάει για Ινδία και Πακιστάν, είναι η εξής:

«Πολύ φοβάμαι πως θα έχουμε αρνητικές εξελίξεις και θα βρεθούμε μπροστά στο ενδεχόμενο κυρώσεων και μάλιστα σε μία περίοδο που πασχίζουμε να έχουμε και πάλι εκπροσώπηση στην ΔΟΕ. Να σας πω μόνο πως πρόσφατα στην Ινδία και στο Πακιστάν οι κυβερνήσεις έκαναν ανάλογες παρεμβάσεις στο αυτοδιοίκητο  και αποφασίστηκαν κυρώσεις από την ΔΟΕ. Θα είναι καταστροφική μία τέτοια εξέλιξη».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News