Στο πλευρό του ΟΦΗ το Ηράκλειο ΟΑΑ

Αθλητισμός
Στο πλευρό του ΟΦΗ το Ηράκλειο ΟΑΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επιστολή στο πρόεδρο της ΠΑΕ Μιχάλη Μπούση

Την στήριξη της στην άδικη απόφαση υποβιβασμού από την Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ σε πρώτο βαθμό εκφράζει και η Διοίκηση του Ηράκλειο ΟΑΑ μέσω του προέδρου της κ. Μιχάλη Δελάκη με επιστολή της προς τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΟΦΗ κ. Μιχάλη Μπούση.

«Κύριε πρόεδρε

Το ΗΡΑΚΛΕΙΟ Ο.Α.Α. παρακολουθεί την περιπέτεια στη οποία έχει περιέλθει ο ΟΦΗ, η ιστορική ποδοσφαιρική ομάδα της Κρήτης, σε μια σημαντική καμπή της πορείας της, που η νέα διοίκηση θέτει τις βάσεις για ένα μέλλον με προοπτικές τόσο για τα τμήματα του συλλόγου όσο και για το αθλητικό κοινό της πόλης.

Το «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» Όμιλος Αντισφαίρισης και Αθλοπαιδιών, όπως και ο Όμιλος Φιλάθλων Ηρακλείου, από την δεκαετία του 1920 παρέχουν αθλητική εκπαίδευση στην νεολαία του νησιού και μαζί αγωνιούν και μάχονται για καλύτερες συνθήκες για τα νιάτα και τον φίλαθλο κόσμο της Κρήτης.

Όμως για ενέργειες που αποδίδονται σε διοικητικούς παράγοντες, δεν μπορεί και δεν πρέπει, να καταδικάζεται η Αθλητική οικογένεια του ΟΦΗ με την λαμπρή ιστορική διαδρομή στα αθλητικά πράγματα της χώρας.

Το Δ.Σ., τα μέλη και οι αθλητές του ΗΡΑΚΛΕΙΟ, στέκονται δίπλα στον ΟΦΗ και αναμένουν μια δίκαιη ετυμηγορία για την Ομάδας σας.

Να είστε σίγουρος εσείς και τα μέλη του διοικητικού Συμβουλίου, ότι στην περιπέτεια που έχει εμπλακεί ο ΟΦΗ δεν θα είναι μόνος του. Το «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» στέκεται στο πλάι του».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News