Αθλητισμός

Κουκιαδάκης: «Το Παγκρήτιο είναι πρωτίστως θέμα σχεδιασμού και προτεραιοτήτων»

Δήλωση από τον υποψήφιο δήμαρχο Ηρακλείου για το ζήτημα του Παγκρητίου Σταδίου

Ο επικεφαλής της παράταξης «συνΕργασία για το Ηράκλειο» με στόχο τη διεκδίκηση του δημαρχιακού θώκου, Ευριπίδης Κουκιαδάκης, αναφέρθηκε με δήλωσή του στο θέμα που απασχολεί το τελευταίο διάστημα και έχει να κάνει με το Παγκρήτιο.

Όπως τόνισε ο κ. Κουκιαδάκης «οι ελλείψεις του Παγκρητίου Σταδίου δεν είναι θέμα μόνον οικονομικό, είναι πρωτίστως θέμα σχεδιασμού και προτεραιοτήτων» και απαιτείται σοβαρός διάλογος και συνεργασίες. Αναλυτικά δηλώνει τα εξής:

“Η οικονομική πολιτική των Κυβερνήσεων έχει πλήξει αδιαμαρτύρητα τους Δήμους και τις Περιφέρειες.

Οι ελλείψεις του Παγκρητίου Σταδίου δεν είναι θέμα μόνον οικονομικό, είναι πρωτίστως θέμα σχεδιασμού και προτεραιοτήτων.

Ο αθλητικός τουρισμός, ο οποίος αφορά κυρίως την πόλη του Ηρακλείου, τον οποίο ονειρευόμαστε και υποσχόμαστε όλοι, με στόχο την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου, προϋποθέτει σοβαρό σχεδιασμό, αξιόπιστη συντήρηση των υφιστάμενων πλούσιων υποδομών και συμπλήρωσή τους, ύστερα από σοβαρή μελέτη.

Δεν προσφέρεται για άναρθρες κραυγές απαιτεί σοβαρό διάλογο και συνεργασίες, στον οποίο είμαστε έτοιμοι να συμβάλλουμε με τις προτάσεις μας, αλλά και να προκαλέσουμε με τη διοργάνωση ημερίδας για την αναπτυξιακή διάσταση του πολιτισμού και του αθλητισμού.”

Σχόλια