default-image

Κεγκέρογλου: «Άδικη απόφαση για τον ΟΦΗ»…

Αθλητισμός
Κεγκέρογλου: «Άδικη απόφαση για τον ΟΦΗ»…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όπως τονίζει ο Γραμματέας της Κ.Ο. της Δημοκρατικής Συμπαράταξης η πολιτεία οφείλει άμεσα να θεσπίσει πλαίσιο αναζήτησης και τιμωρίας των υπαιτίων…

Με αφορμή την απόφαση της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ που τιμώρησε πρωτόδικα με υποβιβασμό τον ΟΦΗ, ο Γραμματέας της Κ.Ο. της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου έκανε τη παρακάτω δήλωση:

«Σύσσωμος ο φίλαθλος κόσμος της Κρήτης και οι συντελεστές της Ομάδας του ΟΦΗ νιώθουν θλίψη για την σκληρή και άδικη πρωτόδικη απόφαση υποβιβασμού της στη Football League και το υψηλό χρηματικό πρόστιμο, που επιβλήθηκε από την επιτροπή δεοντολογίας της ΕΠΟ.

Ήδη η διοίκηση του ΟΦΗ με ανακοίνωσή της επισημαίνει ότι πρόκειται άμεσα να εφεσιβάλει την απόφαση της Επιτροπής Δεοντολογίας στην Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (ΕΠΟ) προσκομίζοντας μια σειρά στοιχείων και επιχειρημάτων.

Όμως με αφορμή αυτή την απόφαση για την ομάδα του ΟΦΗ για ενέργειες που αποδίδονται σε διοικητικούς παράγοντες, η πολιτεία οφείλει άμεσα να θεσπίσει πλαίσιο αναζήτησης και τιμωρίας των υπαιτίων και όχι του νομικού προσώπου και του συλλογικού φορέα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News