Η μεγάλη αδυναμία και το βαρυσήμαντο μετάλλιο του Μανώλη Στεφανουδάκη

Απόψεις
Η μεγάλη αδυναμία και το βαρυσήμαντο μετάλλιο του Μανώλη Στεφανουδάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπάρχει ένα πρόσωπο που αποτελεί την κινητήριο δύναμη του Μεσσαρίτη Παραολυμπιονίκη μας...

Ο Μανώλης Στεφανουδάκης επιστρέφει στη βάση του μετά από αρκετές ημέρες απουσίας στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και η ικανοποίηση είναι έκδηλη από την συγκομιδή των τριών μεταλλίων, στο ξεκίνημα της χρονιάς.

O Μεσσαρίτης Παραολυμπιονίκης έδειξε το δρόμο για μία αγωνιστική σεζόν που ο μεγάλος στόχος είναι το Παγκόσμιο του Νοεμβρίου στο Ντουμπάι.

Πίσω από αυτές τις επιτυχίες υπάρχει αδιάκοπη και πολύωρη δουλειά και αρκετή κόπωση… Yπάρχουν όμως κάποια πράγματα που του δίνουν δύναμη και τον γεμίζουν ενέργεια. Η μεγαλύτερη κινητήριος δύναμη για τον Μανώλη Στεφανουδάκη είναι η κόρη του, στην οποία έχει μεγάλη αδυναμία.

«Θέλω να ευχαριστήσω την κορούλα μου, που δυστυχώς δεν είμαι κοντά της αλλά παρόλα αυτά δεν παραπονιέται και σε κάθε επιστροφή μου με περιμένει η τεράστια και ζεστή αγκαλιά της», έσπευσε να πει στις ευχαριστίες του μετά το ταξίδι του ο Παραολυμπιονίκης μας.

Ο Μανώλης έχει μεγάλη αδυναμία στη μικρή και προσπαθεί όταν δεν έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις να βρίσκεται κοντά της και να κερδίζει με κάθε τρόπο τον χαμένο χρόνο... Πρόκειται για το πιο βαρυσήμαντο... μετάλλιο της ζωής του και αυτό που όσο περνάει ο καιρός τόσο μεγαλύτερη αξία θα αποκτά στη ζωή του. 

Να τη χαίρεσαι Μανώλη και αυτή εσένα!  

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News