Αθλητισμός

«Σημαντικές επιπτώσεις σε Δήμο, αθλητισμό και τοπική οικονομία»

Θέση για το θέμα του Παγκρητίου Σταδίου πήρε με γραπτή του δήλωση και ο Στρατής Δαγκωνάκης

Θέση για το θέμα του Παγκρητίου Σταδίου πήρε με γραπτή του δήλωση και ο Στρατής Δαγκωνάκης, ο οποίος είναι δημοτικός σύμβουλος της παράταξης Κουράκη και εκπρόσωπος της αντιπολίτευσης του δήμου Ηρακλείου αλλά και μέλος του Δ.Σ. της Α.Α.ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΕ ΟΤΑ, η οποία διαχειρίζεται το Παγκρήτιο Στάδιο. Γνωρίζοντας λοιπόν από πρώτο χέρι τα γεγονότα που έφεραν την Εθνική εκτός σταδίου για τα πρώτα παιχνίδια με Ιταλία και Αρμενία, η θέση του έχει βαρύνουσα σημασία: «Με λύπη και ανησυχία παρακολουθούμε όσα συμβαίνουν στο Παγκρήτιο στάδιο. Είναι γνωστό ότι η ΕΠΟ μετά από συμφωνία με τους περιφερειακούς και τοπικούς φορείς και κυρίως με τη συνδρομή της ΕΠΣΗ είχε ορίσει το Παγκρήτιο ως έδρα της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Δυστυχώς οι αναγκαίες τεχνικές παρεμβάσεις στο Στάδιο και κυρίως στο πληγωμένο δυτικό στέγαστρο, για να γίνουν οι αγώνες, δεν έχουν καν ξεκινήσει. Έτσι η ΕΠΟ αποφάσισε εκ νέου την διεξαγωγή των πρώτων δύο αγώνων μακριά από την πόλη μας.

Η δημοτική αρχή φέρει ακέραια την ευθύνη των καθυστερήσεων, για ένα πρόβλημα που ενώ υπάρχει από τις αρχές του 2015 δεν αντιμετωπίστηκε για τέσσερα (!) ολόκληρα χρόνια.

Άλλη μια φορά αναδεικνύεται η αναποτελεσματικότητα και η προχειρότητα  στο σχεδιασμό και στην υλοποίηση των έργων.

Οι επιπτώσεις στην εικόνα του Δήμου, στον αθλητισμό και στην τοπική οικονομία είναι σημαντικές για να περάσουν απαρατήρητες. Οι άμεσα υπεύθυνοι και κυρίως ο αρμόδιος αντιδήμαρχος αθλητισμού ας αναλάβουν επιτέλους τις ευθύνες τους».

Σχόλια