default-image

Φλέκκας: «Αυτό που έγινε είναι καταστροφή»

Αθλητισμός
Φλέκκας: «Αυτό που έγινε είναι καταστροφή»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Εθνικής Ελλάδας "Γαλανόλευκος Φάρος" Νίκος Φλέκκας μιλά για τα χαμένα ματς με Ιταλία και Αρμενία

Ο Γαλανόλευκος Φάρος αποτελεί την καρδιά των φίλων της Εθνικής Ελλάδας και ο πρόεδρος του Συλλόγου Νίκος Φλέκκας έχει ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο μαζί με τα μέλη του για να στηρίξουν τους διεθνείς.

Ο «Φάρος» από τα Χανιά ετοίμαζε όχι μόνο Παγκρήτιο αλλά πανελλήνιο ξεσηκωμό για τα ματς του Ιουνίου ενώ ο Νίκος Φλέκκας εξέφρασε την πικρία του για το ότι χάθηκαν τα πρώτα ματς από την Κρήτη:

«Αυτό που έγινε είναι καταστροφή. Ας αναλάβει κάποιος την ευθύνη γι’ αυτό. Δεν ακούσαμε ένα «συγνώμη» για τον φίλαθλο κόσμο και για την μεγάλη ζημιά που υπάρχει. Να ξέρετε ότι δεν είναι μόνο οι Ιταλοί που θα έρχονταν στο Ηράκλειο. Δεκάδες μέλη μας απ’ όλη την Ελλάδα είχαν ήδη πληρώσει αεροπορικά εισιτήρια, είχαν κλείσει ξενοδοχεία για να έρθουν να δουν το ματς με την Ιταλία. Τώρα θα τα ακυρώσουν και θα χάσουν τα χρήματά τους γιατί αν θέλουν να δουν την Εθνική με την Ιταλία θα πρέπει να πάνε στην Αθήνα. Όλα έγιναν άνω-κάτω. Μπράβο στην ΕΠΟ και στον Τζώρτζογλου για την προσπάθειά τους να φέρουν την Εθνική στην Κρήτη κι εμείς ως Φάρος πάντα θα είμαστε δίπλα στους διεθνείς μας».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News