Αθλητισμός

Δροσίτης: «Άνθρωποι χωρίς όραμα στο Παγκρήτιο»

Τι δηλώνει ο άνθρωπος που οργάνωσε το Στάδιο και έδωσε πολλές μάχες για την εύρυθμη λειτουργία του

Ο άνθρωπος που για πολλά χρόνια έδωσε μάχες για το Παγκρήτιο Στάδιο, προκειμένου να το οργανώσει και να το στελεχώσει σε όλα τα επίπεδα, είναι ο Γιάννης Δροσίτης. Επί των ημερών του στην διοίκηση του Σταδίου, το Παγκρήτιο έζησε μεγάλες στιγμές και φιλοξένησε χρυσές στιγμές της Εθνικής Ελλάδας.

Ο κ. Δροσίτης παρέδωσε ένα στολίδι και πλέον φτάνουμε στο σημείο λόγω των προβλημάτων που υπάρχουν στο στέγαστρο, το κοινό της Κρήτης να στερείται το μεγάλο ματς της Εθνικής με την Ιταλία και αυτό που ακολουθεί τον Ιούνιο με την Αρμενία.

Η «Νέα Κρήτη» επικοινώνησε με τον κ. Δροσίτη και του ζήτησε την άποψή του γι’ αυτή την εξέλιξη που προκαλεί θλίψη και ο ίδιος τόνισε σε δήλωσή του:

«Είναι λυπηρό να στερείται το Ηράκλειο των δύο αυτών τόσο σημαντικών αθλητικών διοργανώσεων εξαιτίας και μόνο της ολιγωρίας των υπευθύνων. Όμως το πρόβλημα ανάγεται πολύ χρόνο πίσω, όταν άνθρωποι χωρίς όραμα ανέλαβαν από την προηγούμενη δημοτική αρχή, τη διαχείριση του Παγκρητίου, μιας εγκατάστασης δακτυλοδεικτούμενης την εποχή εκείνη, για την καλή της λειτουργία. Όταν για μια τετραετία το στέγαστρο του σταδίου παραμένει κατεστραμμένο, από ανικανότητα όλο αυτό το διάστημα να συνταχθεί ακόμα και μια τεχνική μελέτη για την αποκατάστασή του, ότι και να σχολιάσει κανείς είναι ανώφελο. Κρίμα!»|

Σχόλια