Έξι μετάλλια για τον Ποδηλατικό σύλλογο Ρεθύμνου «Atlas Cycling Team»

Σπορ
Έξι μετάλλια για τον Ποδηλατικό σύλλογο Ρεθύμνου «Atlas Cycling Team»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εντυπωσιακή παρουσία για την Ηρώ Μηλάκη και τον Γιάννη Δαβαρία

Εντυπωσιακή παρουσία είχε η ομάδα του Ποδηλατικού Αθλητικού Συλλόγου Ρεθύμνου “Atlas Cycling Team” στο Loutraki Challenge 2019, που διοργάνωσε ο Κρόνος Νικαίας, με την Ηρώ Μηλάκη να κάνει ντεμπούτο με τη νέα της ομάδα, σημειώνοντας αρκετές επιτυχίες.

Η Ηρακλειώτισσα πρωταθλήτρια κέρδισε τρία χρυσά μετάλλια στην κατηγορία των Γυναικών, ενώ ο νεαρός Γιάννης Δαβαρίας ένα χρυσό, ένα αργυρό και ένα χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία των Εφήβων, όπου ήταν νικητής στη γενική κατάταξη.

Κατά την πρώτη αγωνιστική ημέρα στο σιρκουί στο αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων με τη συμμετοχή της αφρόκρεμας των Ελλήνων και εξαιρετικών επίλεκτων αθλητών από το εξωτερικό (με τη συμμετοχή και της Seg Academy), η πρωταθλήτρια του Γιώργου Βαρβεράκη τα πήγε εξαιρετικά. Κατέκτησε την 1η θέση και το χρυσό μετάλλιο, δείχνοντας την πολύ υψηλή της κλάση, ενώ 1ος Έλληνας Έφηβος και 2ος στη γενική Εφήβων ήταν ο Γιάννης Δαβαρίας, που πραγματοποίησε εντυπωσιακή κούρσα μαζί με τους άνδρες.

Μετάλλια όμως πήραν οι δύο αθλητές και στην ατομική χρονομέτρηση που ακολούθησε. Πιο συγκεκριμένα, η Μηλάκη ήταν και πάλι 1η στις Γυναίκες και ο Δαβαρίας 3ος στην κατάταξη και 2ος Έλληνας. Ήταν μάλιστα ένας αγώνας που έγινε κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες, όμως και οι δύο ανταποκρίθηκαν άριστα, επιβεβαιώνοντας την ποιότητά τους!

Το ίδιο πρωταγωνιστική ήταν η παρουσία τους και στον αγώνα αντοχής. Η Ηρώ Μηλάκη ήταν και πάλι πρώτη στη γενική κατάταξη Γυναικών, ενώ ο νεαρός αθλητής του Άτλαντα ήταν επίσης πρώτος στην κατάταξη των Εφήβων.

«Ένα φανταστικό τριήμερο έκλεισε με απόλυτη επιτυχία! Χαίρομαι πολύ που είδα νέα παιδιά με πλούσιο ταλέντο στην κατηγορία Εφήβων και Νεανίδων, που θα στελεχώσουν τις Εθνικές ομάδες μας, να είναι σε υψηλό επίπεδο! Συγχαρητήρια στους διοργανωτές και συντελεστές των αγώνων! Τώρα επιστροφή στη βάση μας και στη συνέχεια για τους επόμενους στόχους...», σημείωσε ο Γιώργος Βαρβεράκης, εμφανώς ικανοποιημένος από την παρουσία των δύο αθλητών.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News