Τo Ηράκλειο άνοιξε την… πόρτα της Εθνικής στη φάση των …"παραθύρων"

Απόψεις
Τo Ηράκλειο άνοιξε την… πόρτα της Εθνικής στη φάση των …"παραθύρων"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Mε το χθεσινό παιχνίδι της Εθνικής Ανδρών κόντρα στη Γεωργία έκλεισε ένας επιτυχημένος κύκλος για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα σε ότι αφορά τη φάση των «παραθύρων» αφού τα φιλόξενα «Δύο Αοράκια» άνοιξαν διάπλατα … την πόρτα εισόδου στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας!

Το Ηράκλειο αποδείχθηκε απόρθητη έδρα για την ομάδα του Θανάση Σκουρτόπουλου που σε κάθε ευκαιρία πλέκει το εγκώμιο των συνθηκών που βρίσκει η Εθνική κατά την παρουσία της εδώ και αυτό λέει πολλά…

Τόσο οι υποδομές όσο και το ανθρώπινο δυναμικό της πόλης δημιουργούν τις ιδανικές συνθήκες για την διοργάνωση σπουδαίων αθλητικών διοργανώσεων . Αυτό αποδεικνύεται όχι μόνο από την άριστη διοργάνωση του τελικού κυπέλλου πριν λίγες ημέρες και την συνεχόμενη παρουσία της Εθνικής μπάσκετ στο Ηράκλειο αλλά και από πολλά άλλα, σημαντικά αθλητικά γεγονότα του παρελθόντος στο μπάσκετ, το ποδόσφαιρο, το στίβο κ.ά.

«Θέλαμε να κάνουμε χαρούμενους τους ανθρώπους της Κρήτης που ήταν δίπλα μας σε όλα τα ματς και η φιλοξενία τους ήταν υπέροχη», είπε μετά το χθεσινό νικηφόρο παιχνίδι ο Ομοσπονδιακός τεχνικός δείχνοντας για μία ακόμη φορά την ικανοποίηση του από την παραμονή της ομάδας του στο Ηράκλειο.

Μένει λοιπόν να δούμε την Εθνική μας και στο μέλλον στα «Δύο Αοράκια» και γιατί όχι, με τα πρωτοκλασάτα στελέχη της (βλέπε Γιάννη Αντετοκούνμπο) και με αντίπαλο ένα ηχηρό όνομα! Το αξίζει το κοινό της Κρήτης.

Τώρα η Εθνική με νίκη επί της Γερμανίας την Κυριακή θα πάρει την 1η θέση του γκρουπ και θα είναι σίγουρα στους ισχυρούς του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ενώ θα κόψει πρώτη το νήμα του ομίλου ακόμα και αν χάσει με επτά πόντους διαφορά αφού είχε νικήσει 92-84 στην Πάτρα.

Το σημαντικό είναι ότι ο στόχος επετεύχθη σε ότι αφορά το Ηράκλειο.

Τώρα σειρά παίρνει η Εθνική ποδοσφαίρου…

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News