Μια εβδομάδα αργότερα το Καμπ του ΟΦΗ λόγω των καιρικών συνθηκών

Ποδόσφαιρο
Μια εβδομάδα αργότερα το Καμπ του ΟΦΗ λόγω των καιρικών συνθηκών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβλέψεις για ακραία καιρικά φαινόμενα το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, οδήγησαν τους ανθρώπους του ΟΦΗ στην απόφαση να μετατεθεί κατά μία εβδομάδα το καμπ ποδοσφαίρου για παιδιά.

Έτσι, η διήμερη δράση θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 2 και 3 Μαρτίου αντί για τις 23 και 24 Φεβρουαρίου, που είχε αρχικά προγραμματιστεί.

Ταυτόχρονα παρατείνεται και η προθεσμία για τις δηλώσεις συμμετοχής μέχρι και την Τρίτη 26 Φεβρουαρίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει ότι το Camp που επρόκειτο να διεξαχθεί το διήμερο 23-24/2 (για παιδιά γεννημένα 2006-07) μετατίθεται για το επόμενο σαββατοκύριακο (2-3/3). Ο λόγος είναι αφενός οι μετεωρολογικές προβλέψεις, οι οποίες δείχνουν έντονη επιδείνωση των καιρικών φαινομένων για το προσεχές σαββατοκύριακο και αφετέρου οι αυξημένες συμμετοχές από περιοχές εκτός Ηρακλείου. Η ασφάλεια άλλωστε των παιδιών αποτελεί προτεραιότητα για μας.

Αυτό σημαίνει ότι το Σάββατο 2/3 και την Κυριακή 3/3 θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις μας ένα κοινό camp για παιδιά γεννημένα 2006-07 και 2004-05, σε διαφορετικά γκρουπ, με σκοπό να παίξουμε όλοι μαζί και να χαρούμε το ποδόσφαιρο.

Μετά την παραπάνω εξέλιξη η διαδικασία των συμμετοχών για παιδιά γεννημένα 2004-05 και 2006-07 συνεχίζεται κανονικά στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας μας (www.ofi1925.gr), στην κατηγορία “Camp”.

Νέα καταλυτική ημερομηνία για να δηλώσετε δωρεάν συμμετοχή στο Camp της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 είναι η 26η Φεβρουαρίου.

Όλες οι λεπτομέρειες για το πρόγραμμα του Camp θα δοθούν στους συμμετέχοντες την Τετάρτη 27/2».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News