Αθλητισμός

Πρωταθλητής στην πάλη για τρίτη σερί χρονιά ο Γιάννης Καργιωτάκης

Ο Γιάννης Καργιωτάκης «σαρώνει» τους τίτλους στην Ελευθέρα πάλη, καθώς για Τρίτη συνεχόμενη χρονιά αναδείχθηκε πρωταθλητής ανδρών στην κατηγορία των 125 κιλών.

Στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα που έγινε στη Θεσσαλονίκη, επικράτησε αρχικά τεσσάρων αθλητών, ενώ στον τελικό κέρδισε με τεχνική πτώση (12-1 στα σημεία) τον Ίμπιζ Νιαζί του Α.Σ. «Δημοκρίτειο Κομοτηνής».

Ο Ηρακλειώτης πρωταθλητής δήλωσε για την μεγάλη επιτυχία: «Πρωταθλητής Ανδρών 2019. Για τρίτη συνεχόμενη φορά. Το αφιερώνω στην μάνα μου που γιόρταζε και σε όλους τους νηπιαγωγούς, όπως είναι και η ίδια, την βάση δηλαδή την παιδαγωγικής πυραμίδας. Πολλά ευχαριστώ στον παιδαγωγό και δάσκαλό μου Παράσχο Δεσκουλίδη που ήρθε για άλλη μια φορά από την Κρήτη και πετύχαμε αυτό το αποτέλεσμα. Ευχαριστώ στους συναθλητές μου, που γυμναζόμαστε κάθε μέρα μαζί (Θανάση Καπαθανασίδη, Μπάμπη Καλτσίδη, Γιώργο Κουτσιούμπα, Γιώργο Δραμιτινό, Samouel Krvavac, Τριαντάφυλλο Μαρούγκα κι όλα τα υπόλοιπα παιδιά), στον «Πολυνίκη Μοσχάτου» και όλους τους αθλητές του, καθώς και στον προπονητή τους Χαράλαμπο Χαφουσίδη. Ευχαριστώ τον σύλλογο μου «Άτλας Καλλιθέας» που μας κάλυψε όλα τα έξοδα και ιδιαίτερα στον Πρόεδρό μας Ολυμπιονίκη Ηρακλή Δεσκουλίδη. Τέλος, ευχαριστώ και την υπηρεσία μου Υ.Φ.Α.Α. της ΕΛ.ΑΣ. που μου δίνει την δυνατότητα να προπονούμε καθημερινά και να κάνω πρωταθλητισμό. Ένα τεράστιο «Μπράβο» στους ανθρώπους (προπονητές, τεχνικούς, διευθυντές, παράγοντες κτλ) του Π.Α.Ο.Κ για την υπέροχη διοργάνωση και την κατάκτηση για πολλοστή φορά του πρωταθλήματος. Όλα ήταν άρτια οργανωμένα και δεν είχε να ζηλέψει τίποτα το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα από πρωταθλήματα Ευρωπαϊκά και Παγκόσμια που γίνονται στο εξωτερικό. Συγχαρητήρια και στην Ομοσπονδία μας ΕΛ.ΟΠ (Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης). Ανεβάσετε πολύ το άθλημά μας, τέτοιες διοργανώσεις του αξίζουν!»

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός και προπονητής του Γιάννη Καργιωτάκη από το ξεκίνημά του, Παράσχος Δεσκουλίδης εμφανώς ικανοποιημένος ανέφερε: «Είμαι πολύ περήφανος για τον Γιάννη που για τρίτη συνεχόμενη χρονιά κατακτάει τον τίτλο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών. Ένας αθλητής που έχει δουλέψει πολύ σκληρά κι έχει φέρει πολλές επιτυχίες στην Κρήτη και στην χώρα μας την Ελλάδα. Δεν θα κουραστώ να τονίζω πως είναι λαμπρό παράδειγμα για όλους τους αθλητές, όλων των αθλημάτων».

Σχόλια