Στο Ρέθυμνο το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Κρήτης στο Ζίου Ζίτσου

Σπορ
Στο Ρέθυμνο το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Κρήτης στο Ζίου Ζίτσου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια σπουδαίο διοργάνωση Ζίου Ζίτσου θα γίνει στο Ρέθυμνο το τριήμερο 15, 16 και 17 Φεβρουαρίου.

Πρόκειται για το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Κρήτης, που συνδιοργανώνεται με την Περιφέρεια Κρήτης και θα συμμετέχουν περισσότεροι από 1000 αθλητές.

Με τους 26 αναγνωρισμένους αθλητικούς συλλόγους του νησιού να δηλώνουν «παρών», είναι το μεγαλύτερο περιφερειακό πρωτάθλημα της χώρας στο τομέα των μαχητικών τεχνών και κάθε χρόνο.

Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί από την Ελληνική Φίλαθλο Ερασιτεχνική Ομοσπονδία Ζίου Ζίτσου (ΕΦΕΟΖΖ), με την συνεργασία του Αθλητικού Συλλόγου «Ακαδημία Μαχητικών Τεχνών Ρεθύμνου», την έγκριση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, την Αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης και του Δήμου Ρεθύμνης – Τμήμα Αθλητισμού. 

Το πρόγραμμα των αγώνων

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2019, μετά τις 15:00 θα αγωνιστούν οι αθλητές και οι αθλήτριες άνω των 18 ετών, στα αγωνιστικό σύστημα Fighting και στο αγωνιστικό σύστημα εδάφους Newaza.

Το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου, από τις 09:00 το πρωί έως τις 19:00 το βράδυ θα αγωνιστούν στο αγωνιστικό σύστημα Fighting οι ηλικιακές κατηγορίες -14, -16 και -18 ετών.

Την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου, από τις 09:00 το πρωί έως τις 19:00 το βράδυ θα αγωνιστούν στο αγωνιστικό σύστημα Fighting οι μικρότερες ηλικιακές κατηγορίες -6 ετών -8 ετών -10 ετών και -12 ετών.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News