Εντυπωσιακό διπλό 5αδας για τον Άρη στην Τρίπολη, 0-3 τον Αστέρα

Ποδόσφαιρο
Εντυπωσιακό διπλό 5αδας για τον Άρη στην Τρίπολη, 0-3 τον Αστέρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Άρης πετούσε… φωτιές επιθετικά στην Τρίπολη και επικράτησε του Αστέρα με το επιβλητικό 0-3, στην αναμέτρηση που «έκλεισε» την 20η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Οι Θεσσαλονικείς εδραιώθηκαν στην 5η θέση της βαθμολογίας και βλέπουν τη συνέχεια με ακόμη μεγαλύτερη αισιοδοξία.

Στο πρώτο ημίχρονο, ο Αστέρας όχι μόνο δεν μπόρεσε να απειλήσει την εστία του Κουέστα στο ξεκίνημα, έχοντας σοβαρά προβλήματα στην ανάπτυξη, αλλά παράλληλα είδε και τον Λάρσον να δημιουργεί πολλά προβλήματα στον Κώτσιρα από τα αριστερά.

Κάπως έτσι, μάλιστα, έγινε το 0-1, στο 9’, με τον Λάρσον να στέλνει τη μπάλα, με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή, στα δίχτυα του ανήμπορου ν' αντιδράσει Παπαδόπουλου και να δίνει… φτερά στα πόδια των συμπαικτών του.

Ο Άρης ήταν πολύ καλά στημένος στο γήπεδο, πίεζε ψηλά τον αντίπαλό του και τον αποδιοργάνωσε, ενώ κατάφερε να φτάσει και σε ένα δεύτερο γκολ στο 23ο λεπτό με τον Ντιγκινί να βγαίνει ταχύτατα στην αντεπίθεση, να περνάει διαγώνια τον Βλάχο, που τον έφτασε μετά αλλά δεν μπόρεσε να τον σταματήσει και με ένα πλασέ ο Γάλλος επιθετικός νίκησε και τον Παπαδόπουλο!

Μετά το 0-2, οι Αρκάδες κατάφεραν να κερδίσουν κάποια μέτρα στο γήπεδο και προσπάθησαν να πετύχουν το… πολυπόθητο τέρμα που θα τους «έβαζε» και πάλι στο παιχνίδι. Μέσα σε ένα λεπτό μάλιστα, είχαν δύο καλές στιγμές, αλλά… κανένα γκολ, ωστόσο.

Με τον Μανιά να μην μπορεί να νικήσει σε τετ α τετ τον Κουέστα, από θέση μέσα αριστερά, στο 32’, και το σουτ του Βαλιέντε στην επόμενη φάση να περνάει ελάχιστα δίπλα από την εστία του Ισπανού τερματοφύλακα…

Και σαν να μην έφτανε αυτό, οι «κιτρινόμαυροι» έφτασαν εκείνοι σε ένα ακόμα γκολ, στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, με τον Τόνσο να μπαίνει στην περιοχή, να κάνει το σουτ υπό πίεση, τη μπάλα να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι του Παπαδόπουλου, αλλά τον Γκαρσία να παίρνει το… ριμπάουντ και με κεφαλιά να πετυχαίνει το 0-3!

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Γιώργος Παράσχος): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Βλάχος, Πασαλίδης, Ορτέγκα (46’ Αραβίδης), Βαλιέντε, Κυριακόπουλος, Καλτσάς (85’ Δουβίκας), Ρόλε, Φερνάντεζ (70’ Τσιλιανίδης), Μανιάς.

ΑΡΗΣ (Σάββας Παντελίδης): Κουέστα, Τζανακάκης, Ρος, Δεληζήσης, Κόρχουτ, Μπάσα (57’ Ματίγια), Σιώπης, Γκαρσία, Τόνσο (84’ Βέλεθ), Λάρσον (74’ Φετφατζίδης), Ντιγκινί.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News