Σημαντικά βήματα για το αθλητικό κέντρο της Δαμάστας

Αθλητισμός
Σημαντικά βήματα για το αθλητικό κέντρο της Δαμάστας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ήρθαν οι μελετητές και επισκέφτηκαν τον Περιφερειάρχη Κρήτης και στη συνέχεια είδαν την έκταση που θα γίνει το έργο

Ένα πολύ σημαντικό βήμα για το αθλητικό κέντρο που ετοιμάζει η Δαμάστα έγινε την Παρασκευή, με την έλευση στο Ηράκλειο των στελεχών της μελετητικής εταιρείας η οποία έχει αναλάβει το έργο.

Παρουσία του προέδρου της Δαμάστας κ. Αντώνη Παπαδάκη έγινε αρχικά επίσκεψη στην Περιφέρεια Κρήτης, εκεί όπου συναντήθηκαν με τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη. Το παρών έδωσαν επίσης ο συνέταιρος του κ. Παπαδάκη στην εταιρεία «PWM MEDIDAL» κ. Κάτσικας Κωνσταντίνος και ο γενικός διευθυντής στην Ελλάδα κ. Κωνσταντίνος Σόκος μαζί με τα στελέχη της Δαμάστας Μιχάλη Παπαδάκη, Βασίλη και Γιώργο Περάκη και Γιώργο Πολυχρονάκη. Γι’ άλλη μια φορά ο κ. Αρναουτάκης τόνισε την δέσμευση της Περιφέρειας Κρήτης για την χρηματοδότηση της δημιουργίας του αθλητικού κέντρου ενώ η εταιρεία «PWM MEDICAL» θα αναλάβει την χρηματοδότηση των ξενοδοχειακών εγκαταστάσεων.

Στη συνέχεια οι μελετητές μαζί με τους ανθρώπους της Δαμάστας επισκέφτηκαν το χώρο στο γήπεδο όπου προβλέπεται να γίνει το έργο και έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι, καθώς είναι κατάλληλος για τα μεγαλόπνοα σχέδιά τους. Σύμφωνα με τις αρχικές εκτιμήσεις θα απαιτηθούν 60 στρέμματα ακόμα πέρα από το υπάρχων γήπεδο που βρίσκεται στην ιδιοκτησία της Δαμάστας, δηλαδή γίνεται λόγος για συνολική έκταση περίπου 75 στρεμμάτων!

Το επόμενο βήμα θα είναι η οριοθέτηση με τοπογραφικό των στρεμμάτων που απαιτούνται για την δημιουργία του αθλητικού κέντρου και στη συνέχεια να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες και οι επαφές με τους ιδιοκτήτες για την παραχώρησή τους στο σωματείο της Δαμάστας. Παράλληλα θα κατατεθεί στο δήμο αίτηση χωροταξικής μελέτης αλλά και στο δασαρχείο για τον αποχαρακτηρισμό από δασική ζώνη. Όπως γίνεται κατανοητό, οι εξαγγελίες του κ. Αντώνη Παπαδάκη για το αθλητικό κέντρο τηρούνται κατά γράμμα και μια νέα εποχή ξημερώνει για την Δαμάστα και την τοπική κοινωνία…

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News