Έχασε o ΠΑΟΚ από την Τενερίφη

Αθλητισμός
Έχασε o ΠΑΟΚ από την Τενερίφη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πολύ πιθανό είναι το ζευγάρι ΑΕΚ - ΠΑΟΚ στην φάση των 16 του Basketball Champions League...

Πολύ πιθανό είναι το ζευγάρι ΑΕΚ - ΠΑΟΚ στην φάση των 16 του Basketball Champions League.

O ΠΑΟΚ ηττήθηκε απόψε από την Τενερίφη στο Παλατάκι με 85-77 και έκλεισε με ρεκόρ 8-6 την κανονική περίοδο του Basketball Champions League, ωστόσο η εκτός έδρας νίκη της Ναντέρ επί της Χάποελ Χολόν ήταν το ανέλπιστο αποτέλεσμα του Β' ομίλου καθώς οι Γάλλοι όχι μόνο πήραν την τρίτη θέση, αλλά απέκλεισαν τους Ισραηλινούς που "αυτοκτόνησαν" στο γήπεδό τους.

Το αποτέλεσμα στο Χολόν έστειλε τον ΠΑΟΚ στην 4η θέση, με αποτέλεσμα να είναι πλέον πολύ πιθανό το ενδεχόμενο να δούμε τους Θεσσαλονικείς απέναντι στην ΑΕΚ στην φάση των 16 της διοργάνωσης, με το πρώτο ματς στο ΟΑΚΑ και το δεύτερο στο Παλατάκι. Αν οι κιτρινόμαυροι επικρατήσουν αύριο (6/2 στις 21:30) της Αντβέρπ, τότε θα τερματίσουν στην πρώτη θέση του Γ' ομίλου και θα έχουν 33% πιθανότητες να πέσουν στη συνέχεια πάνω στον ΠΑΟΚ.

Αν η ΑΕΚ ηττηθεί και η Χάποελ Ιερουσαλήμ νικήσει εκτός έδρας την Ντιζόν, τότε θα τερματίσει δεύτερη και δεν θα βρει τον ΠΑΟΚ απέναντί της, αν όμως ηττηθεί και αυτή και χάσουν και οι Ισραηλινοί στη Γαλλία, τότε θα είναι πρώτη και θα υπερτερεί σε ισοβαθμία με την ομάδα του Οντέντ Κάτας.

Πηγή: sport24.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News